2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Este eldől, ki jut be a BL-csoportkörbe

2015. augusztus 26., szerda 16:30, frissítve: csütörtök 15:40

Ma estére kialakul a Bajnokok Ligája főtáblájának teljes mezőnye: a szerdai játéknapon olyan együttesek is pályára lépnek, mint a Manchester United, a Bayer Leverkusen és a Lazio.

Szoros csatára számíthatnak este a BayArenában a Leverkusen játékosai: a gyógyszergyári együttes hazai pályán látja vendégül az olasz Laziót, a németek 1-0-s hátrányból kezdik a találkozót. „Nehéz dolgunk lesz, mert nem lőttünk gólt idegenben, így hazai pályán nyomás alá kell helyeznünk az ellenfelet, aktívnak kell lennünk támadásban, de ez nem mehet a védekezés rovására. Csak így szerezhetünk gólokat és kerülhetjük el, hogy újabbat kapjunk” – mondta Roger Schmidt, a Bayer Leverkusen vezetőedzője.

Moszkvában is kiélezett küzdelem várható a BL-főtábláért: a házigazda CSZKA 2-1-es hátrányt próbál ledolgozni a Sporting elleni visszavágón. „A Sporting nagyon erős csapat. Biztos vagyok abban, hogy drámai csatát vívunk majd a továbbjutásért, ahogy abban is biztos vagyok, hogy apróságok fognak dönteni valamelyik csapat javára” – mondta Leonyid Szluckij, a CSZKA Moszkva vezetőedzője.

A Manchester United dolga könnyebbnek ígérkezik, miután az angolok hazai pályán 3-1-es előnyt harcoltak ki a belga Bruges ellen az első mérkőzésen. A Vörös Ördögök trénere szerint ugyanakkor még nincs lefutva a párharc. „Két mérkőzésen dől el a továbbjutás, és láthattuk, hogy ellenfelünk az előző körben is kikapott idegenben, a Panathinaikosz ellen, a visszavágón pedig 3-0-s győzelemmel harcolta ki a továbbjutást. Képesek tehát fordítani, és hazai pályán a szurkolóikra is számíthatnak” – mondta Luis van Gaal.

A szerdai játéknapon a kazah Asztana 1-0-s előnnyel utazik a ciprusi APOEL-hez, a Videotont búcsúztató BATE Boriszov szintén 1-0-s előnyből várja a Partizan Beograd elleni idegenbeli visszavágót. Mindegyik találkozó 20.45-kor kezdődik.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!