2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

BL: Pokol vár a Real Madridra Nápolyban

2017. március 7., kedd 16:04, frissítve: kedd 20:42

Két mérkőzéssel folytatódik ma a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágói. Az Arsenal az idegenbeli 5-1-s vereség után, hazai pályán fogadja a Bayern Münchent, míg a Real Madrid 3-1-es előnnyel utazik Nápolyba.

Páholyból várhatja az Arsenal elleni visszavágót a Bayern München. A bajorok megsemmisítő 5-1-es vereséget mértek Münchenben az angolokra. Carlo Ancelotti csapata ennek ellenére nem veszi félvállról a londoni találkozót.

„Biztos, hogy támadni fognak. Megpróbálnak majd nyomást gyakorolni ránk, ehhez pedig rendelkeznek minőségi játékosokkal – főleg a támadó szekcióban. Gyorsan gólt akarnak majd szerezni, éppen ezért nagyon koncentrálnunk kell, főleg az elején. De ennek ellenére mi sem szeretnénk feladni a támadófocit, mert ez a mi stílusunk” – mondta az olasz szakember.

A címvédő Real Madrid hazai pályán 3-1-es előnyre tett szert a Napoli ellen. Zinedine Zidane a spanyol bajnokság legutóbbi fordulójában Cristiano Ronaldóra és Gareth Bale-re sem számíthatott, ám a két klasszis ma minden bizonnyal pályára lép. A francia mester egy támadószellemű Napolit vár.

„Arra számítunk, hogy a Napoli a meccs elején nekünk ront majd, mivel gólokat kell szerezniük. Több stílusban is nagyszerűen tudnak játszani. Tudnak támadni labdabirtoklásból és kontrából is” – mondta Zidane.

A Napolinál bíznak abban, hogy a San Paolo közönsége pokoli hangulatot teremt és sikerül nehéz pillanatokat okozni a spanyol együttes számára.

„Mindenhonnan azt hallom, hogy nyomás van rajtunk. Szerintem azonban a nyomás a Real Madridon van. Ők a címvédők, övék a leggazdagabb klub a világon, és az esélyek is mellettük szólnak. A mi feladatunk, hogy megnehezítsük a dolgukat. A szurkolótáborunk, amely a világon a legjobb, pokoli hangulatot fog teremteni a stadionban. Nehéz lesz kapott gól nélkül megúszni, hiszen a Real az elmúlt 46 tétmérkőzésén egyaránt betalált, de a legjobbunkat nyújtjuk majd, hogy nehézzé tegyük számukra a meccset” – mondta az olasz tréner.

Mindkét mérkőzés 20 óra 45 perckor kezdődik.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!