2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

BL: Pellegrini érzi a lendületet a Cityben

2016. április 6., szerda 15:27, frissítve: szerda 16:03

Folytatódnak a Bajnokok Ligája negyeddöntői. Este háromnegyed kilenckor slágermeccset rendeznek a Manchester City és a Paris Saint-Germain között, a Real Madrid eközben a Wolfsburggal játszik.

Két arab tulajdonban lévő gárda csap össze a Bajnokok Ligája szerda esti slágermeccsén. A Paris Saint-Germain két hete bebiztosította a francia bajnoki címet, most a BL-ben is szeretnének maradandót alkotni – amihez jelenleg a Manchester City csapatán át vezet az út.

„A ma esti ellenfelünknek nincs mit bizonyítanunk. Azt gondolom, épp eléggé bebizonyítottuk az otthoni bajnokságban, hogy akárhol komolyan kell velünk számolni, természetesen a Bajnokok Ligája sokkal összetettebb és hosszabb sorozat. De az biztos, hogy a Citynek nem kell bizonyítanunk, mert a verseny nem velük szemben zajlik, semmi adósságunk nincs, amit feléjük le kéne róni” – mondta Laurent Blanc, a párizsi csapat mestere.

A City mestere nem vette fel az elébe dobott kesztyűt – szerinte a csapata fejlődött annyit, hogy végre a legrangosabb európai sorozatban is győztesen kerüljenek ki. „Ez a sorozat fontos mindannyiunknak, szurkolótól játékosig. Az előző két szezonban mindig a tervezettnél korábban véreztünk el, mert olyan erős ellenfelekkel kellett játszanunk, mint például a Barcelona. A csapat azonban fejlődött, és érzem azt a lendületet, ami akár döntőig is vihet minket”– közölte Manuel Pellegrini.

A másik ma esti meccsen a Real Madrid a Wolfsburggal játszik. Mindkét összecsapás este háromnegyed kilenckor kezdődik.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!