2024. 04. 13. Szombat Ida napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Vezércikk 06:00

Sport

Vízilabda-Eb: ne szomorkodjon, ha kiszorult a Margitszigetről

A vízilabda-Eb utolsó öt napjának meccseit a Március 15. téren is végigszurkolhatják a Margitszigetről kiszorult drukkerek. Az egyik hazai mobilszolgáltató uszodát és kivetítőt telepített az Erzsébet híd lábához.

A Március 15. téren a budapesti vízilabda-Európa-bajnokság utolsó négy napján több száz néző szurkolhat. Az ideiglenes uszoda mellett egy 4×10 méteres, háromszázezer darab LED izzóból álló kivetítőn követhetik a meccseket az érdeklődők. „A Margitsziget befogadóképessége véges, ezért gondoltuk azt, hogy valamilyen szinten bővítsük a lehetőséget, és juttassuk hozzá ehhez az élményhez minél több budapestit, és emiatt építettük ezt az uszodát. Ez egy uszoda és egy hatalmas kivetítő, amit a környező házakból is lehet látni. Tehát azt gondoljuk, és azt hisszük, hogy több ezer embert fogunk hozzájuttatni ahhoz, hogy itt vízilabdát élvezzen” – mondta Beck György, a Vodafone Magyarország elnöke.

A vízilabda-szövetség elnöke szerint óriási az érdeklődés az Eb iránt. Kemény Dénes úgy számol, hogy a Margitszigeti Hajós Alfréd uszodába összesen 80-90 ezer néző látogat ki. „Ötvenezernél tartunk, és öt mérkőzésnap van hátra. Az a legérdekesebb, hogy a mai negyeddöntőre már hatezer jegy elfogyott – úgy, hogy nem is játszik a magyar válogatott, tehát a 80-90 közé saccolom. A horvát mérkőzésen a legmagasabb odakapcsolás az egymillió háromszázezer volt a televízióban, ez azt jelenti, hogyha lehet venni – ti jobban tudjátok – 3-4 millió embert az országban, aki épp a tévé előtt ül, akkor az a tévé előtt ülőknek közel a fele. Úgyhogy nem panaszkodunk. Sokat dolgoztunk, most betakarítunk” – fogalmazott Kemény Dénes.


Kemény Dénes azt mondta, hogyha a negyeddöntők után a kiesett csapatok szurkolóinak visszatartott jegyekről az érintett nemzet lemond, azokat még piacra dobják, de az elnök szerint ez csak néhány tucat belépőt jelenthet.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk - Újabb kínos üggyel kell szembesülnie Magyar Péternek + videó

Vezércikk - Újabb kínos üggyel kell szembesülnie Magyar Péternek + videó

Kétes üzleti ügyei mellett újabb részletekre derült fény Deák Boldizsár múltjából. A Tisza Párt alelnöke, akivel Magyar Péter összeállt politikusi karrierje érdekében, ügynök és besúgó lehetett. Az újabb fejleményekről Kacsoh Dániel, Pindroch Tamás és Lentulai Krisztián is elmondják véleményüket a Vezércikkben.
Már zajlik Irán és Izrael háborúja + videó

Már zajlik Irán és Izrael háborúja + videó

Az Irán által támogatott Hezbollah libanoni síita fegyveres szervezet több tucat rakétát lőtt ki izraeli állásokra. Az egyre mérgesedő iráni és izraeli konfliktusról Kovács Tamás, az NKE Rendészettudományi Kar Rendészetelméleti és Történeti Tanszékének egyetemi docense beszélt a HírTV stúdiójában. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!