2024. 06. 15. Szombat Jolán, Vid napja
Jelenleg a TV-ben:

Szinbád

Következik:

Szélesvásznú történelem - Szinbád 22:00

Sport

Visszatérhet a válogatott élére Stefan Svitek

Visszatérhet a magyar női kosárlabda-válogatott kispadjára Stefan Svitek. Ezt Szalay Ferenc, a Magyar Kosárlabda Szövetség elnöke jelentette be.

Hozzátette: remélhetőleg a jövő hétig létrejön a megállapodás a szövetség és a 48 éves szakember között, aki 2012-ben már irányította a nemzeti együttest, de nem jutott ki az Eb-re. A magyar női kosárlabda-válogatott idén júniusban, házigazdaként szerepelhet az Európa-bajnokságon.

– A magyar női válogatott élére Stefan Svitek urat javasoltuk. A kluboktól véleményt kértünk, hogy ők hogyan látják, hogy Svitek urat a női válogatott élére kérjük fel. Azt a felkérést úgy fogalmaztuk meg, hogy bízzon meg minket az elnökség, hogy elkezdhessünk tárgyalni Stefan Svitek úrral. Ezt a felhatalmazást megkaptuk, a klubok támogatták ezt az elképzelést, de azt az elképzelést is támogatták, hogy Svitek úrral egyeztetve a válogatottakat adó klubok mind szerepet vállalhassanak a válogatott felkészítésében – mondta Szalay Ferenc.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!