2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Sport

"Vissza fogunk kerülni az olimpiai programba!"

Ideiglenes ügyvezető elnök irányítja a Nemzetközi Birkózó Szövetséget. A szerb Nenad Lalovicsot az után választotta meg a szervezet Thaiföldön ülésező elnöksége, hogy a korábbi elnök, a svájci Raphael Martinetti 11-10-re elvesztette a bizalmi szavazást.

Martinetti távozása várható volt azok után, hogy a Nemzetközi Olimpiai Bizottság végrehajtó bizottsága törlésre javasolta a birkózást a 2020-as ötkarikás játékok műsorából. Martinetti utódjáról a szeptemberi budapesti világbajnokság idején döntenek.

„A birkózást több millióan űzik világszerte. Ezt ki kell használnunk, hogy még javítsunk a megítélésünkön. Hangsúlyoznám: vissza fogunk kerülni az olimpiai programba!” – nyilatkozta a szövetség ideiglenes ügyvezetője.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A nap kérdése

A nap kérdése

A hídpénz-botrányt is napirendre vennék a balliberális politikusok az Európai Parlamentben?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!