2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Sport

Vettel rajt-cél győzelmet aratott Monzában

A világbajnok Sebastian Vettel nyerte a Forma–1-es Olasz Nagydíjat. A Red Bull német pilótája rajt-cél győzelmet aratott Monzában. A második helyen a Ferrari spanyol versenyzője, Fernando Alonso, a harmadikon a Red Bull ausztrál pilótája, Mark Webber ért célba.

Az 53 körös, borongós időben rendezett monzai versenyen rögtön az első körben hibát vétett az élről induló Sebastian Vettel, ám a kisebb elfékezés után már nem ismert pardont a Red Bull háromszoros világbajnoka. A rajtnál a hazai szurkolók által buzdított Fernando Alonso előrelépett az 5. helyről a Ferrarival és végig ő számított Vettel első számú üldözőjének.


A lotusos Kimi Räikkönen kisebb, a Force India pilótája, Paul Di Resta nagyobb koccanással kezdte, illetve fejezte be a Grand Prix-t. Vettel viszont tökéletesen autózott és a bokszkiállásainál sem veszített előnyéből. A német pályafutása 32. futamgyőzelmét aratta, a második helyen Fernando Alonso, a harmadikon a Red Bull másik versenyzője, Mark Webber ért célba.

„Nagyon örülök, mert jók voltunk, és sikerült hazai pályán legyőznünk a vörös srácokat, és erre büszkék vagyunk – mondta a verseny után Vettel. – Az egész csapat kiválóan dolgozott ma, a motorok is jól muzsikáltak. Ez az egyik legkeményebb pálya, de az autó idén nem ismer akadályokat” – tette hozzá a német pilóta.

A vb-pontversenyben Vettel már 53 ponttal vezet Alonso előtt, a Red Bull előnye 104 pont a Ferrarival szemben.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Ekkora árra senki sem számított + videó

Ekkora árra senki sem számított + videó

Halálos áldozatai is vannak a heves esőzéseknek világszerte. Irán, több arab állam és Oroszország is komoly áradásokkal küzd. Ezrek voltak kénytelenek elhagyni lakóhelyüket.
Már a hajós forgalmat is ritkítaná a főpolgármester + videó

Már a hajós forgalmat is ritkítaná a főpolgármester + videó

Tízezer hajós és még ennél is több turizmusban dolgozó megélhetése kerülne veszélybe, ha Karácsony Gergely kitiltja a hajók nagy részét a Dunáról. A Duna-parti Építési Szabályzat tervezett módosítása szerint a jövő évtől tiltanák ki a hajókat a legtöbb kikötőből. A 24 kikötő több mint felét pedig megszüntetnék.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Verstappené a Red Bull 100. pole pozíciója

Verstappené a Red Bull 100. pole pozíciója

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kínai Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamon ő rajtol majd az élről.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!