2024. 06. 14. Péntek Vazul napja
Jelenleg a TV-ben:

Honvéd retró 2.

Következik:

Komment 06:00

Sport

Vas Kata Blanka és Dina Márton lettek a bajnokok

Nem hozott különösebb meglepetést a terepkerékpárosok idei országos bajnoksága, amelynek futamait vasárnap rendezték meg Fonyódon. A nők mezőnyében az olimpikon Vass Kata Blanka nagy fölénnyel győzött, míg a férfiaknál Dina Márton szerezte meg az elsőséget.

  • Vas Kata Blanka és Dina Márton lettek a bajnokok

5 kört kellett teljesíteniük a hölgyeknek a felnőtt mezőny elitjében az országos bajnokságon, akik az U19-es fiú korosztállyal egy futamban indultak. A 2 kilométeres távot, a leggyorsabbak 9 perces szintidővel teljesítették.

Az élen nem volt meglepetés, hiszen olimpikonunk Vas Kata Blanka jó néhány fiút is megelőzve ért elsőként célba a versenyen.

Kata az OB cím megvédése után már a jövő hétvégi németországi világkupára, majd a februárban megrendezésre kerülő világbajnokságra készül. A férfiak versenyében az elit osztályban Dina Márton volt a leggyorsabb a 7 kör teljesítésében.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri + videó

Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri + videó

A Napi aktuális vendége Szalai Szilárd a Pesti Srácok újságírója és Sarkadi-Illyés Csaba az Economx újságírója volt, akikkel M. Dobos Marianne műsorvezető ezekről a témákról beszélgetett: A Tisza Párt az európai Néppárthoz csatlakozna, Vitézy Dávid: türelemmel várjuk az újraszámlálás eredményét, Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!