2023. 02. 08. Szerda Aranka napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Sport

Vas Kata Blanka és Dina Márton lettek a bajnokok

Nem hozott különösebb meglepetést a terepkerékpárosok idei országos bajnoksága, amelynek futamait vasárnap rendezték meg Fonyódon. A nők mezőnyében az olimpikon Vass Kata Blanka nagy fölénnyel győzött, míg a férfiaknál Dina Márton szerezte meg az elsőséget.

  • Vas Kata Blanka és Dina Márton lettek a bajnokok

5 kört kellett teljesíteniük a hölgyeknek a felnőtt mezőny elitjében az országos bajnokságon, akik az U19-es fiú korosztállyal egy futamban indultak. A 2 kilométeres távot, a leggyorsabbak 9 perces szintidővel teljesítették.

Az élen nem volt meglepetés, hiszen olimpikonunk Vas Kata Blanka jó néhány fiút is megelőzve ért elsőként célba a versenyen.

Kata az OB cím megvédése után már a jövő hétvégi németországi világkupára, majd a februárban megrendezésre kerülő világbajnokságra készül. A férfiak versenyében az elit osztályban Dina Márton volt a leggyorsabb a 7 kör teljesítésében.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!