2024. 07. 06. Szombat Csaba napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Kémek a porfészekben - Rimmer Gábor története 03:00

Sport

Varga Barnabás minden energiájával a mihamarabbi felépülésre akar koncentrálni

Exkluzív interjút adott a Fradi.hu-nak Varga Barnabás. A csapat csatára, akinek az Európa-bajnokságon a skótok elleni csoportmeccsen három helyen is eltörött az arca. Vargát a baleset után rövid idővel a stuttgarti kórházba szállították, ahol sikeres orvosi beavatkozást hajtottak rajta végre, majd néhány napos megfigyelés után párjával, Laurával visszatért Magyarországra.

  • Varga Barnabás minden energiájával a mihamarabbi felépülésre akar koncentrálni

A magyar-osztrák határ melletti, Vas vármegyei településen található otthonában azzal kezdte az interjút, hogy „köszönöm, most már jobban vagyok, a duzzanat is kisebb lett. 

Hamarosan kiszedik a varratokat, maszkot kell majd csináltatnom, szóval jó úton járok” – jelentette ki. 

Varga arra kérte az újságírókat, hogy a visszatéréséig ne keressék kérdésekkel, ne zavarják a gyógyulását, a következő időszakban minden energiájával a mihamarabbi felépülésre akar koncentrálni.

A Fradi támadója ezután felidézte, hogy amikor felébredt a kórházban, azzal szembesült, hogy mennyien aggódtak érte, és érdeklődtek a hogyléte felől. 

„Köszönöm szépen az aggódást, a sok üzenetet mindenkinek! Megpróbálom meghálálni, és minél hamarabb visszatérni, hogy újra a csapat segítségére lehessek, és minél több sikerrel örvendeztethessük meg a szurkolókat” – nyilatkozta a stábnak.

A teljes interjút a Fradi TV július 9-én tűzi adásra, melyből többek között az is kiderül majd, hogy Varga miként emlékszik vissza az ütközésre, valamint, hogy mikor szeretne visszatérni a pályára.

Az összeállításban a csatár mellett megszólalt a párja, Laura is, és Szentpéterfa polgármestere, Skrapitsné Jurasits Ágnes.

Forrás: Mandiner

Fotó: FTC / Facebook

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!