2024. 04. 27. Szombat Zita napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem - Körhinta

Következik:

Híradó 18:30

Sport

Váratlan helyzet nincs számukra

Esőben, hóban, szélben futották végig a versenyzők a Balaton Szupermaratont. Idén rekordlétszámban, több mint 1100-an álltak rajthoz a négy nap alatt.

A csütörtökön Siófokról indult tókerülő futógálán összesen 195 km-t kellett teljesíteniük a váltóknak, de csaknem kétszázan egyéniben indultak, tehát ők egyedül futották végig a négy napot. Az idei győztes a címvédő Steib Péter lett, aki 3 óra 36 perc alatt teljesítette az utolsó napra jutó 50 kilométert. A zord időjárás ellenére szinte mindenki célba ért.

– Nagyon kemény emberekről van szó, akik már mindenhez hozzászoktak, futottak ők már 40 fokos melegben, és  mínusz 5-7 fokos hidegben. Edzenek egész évben, tehát váratlan helyzet nincs számukra – jelentette ki az esemény sajtófőnöke, Dobor Dezső.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!