2024. 04. 27. Szombat Zita napja
Jelenleg a TV-ben:

Körhinta

Következik:

Híradó 22:15

Sport

Újabb rejtély Milák Kristóf ügyében

Ahogy közeledik a 2024-es párizsi olimpia, úgy izgatja egyre jobban a magyar sportkedvelőket és nem utolsó sorban az úszósportban dolgozókat az eltűnt Milák Kristóf helyzete. Az ügy enyhén szólva is ellentmondásos, az Origo pedig most egy újabb furcsa részletre bukkant.

  • Újabb rejtély Milák Kristóf ügyében

HOL VAN MILÁK?

Sós Csaba szövetségi kapitány napok óta nyilatkozik különféle médiumoknak. A láthatóan elkeseredett és tanácstalan szakember előbb a Sportrádióban beszélt arról, hogy Milák Kristóf az úszás szempontjából katasztrófális állapotban lehet, majd a Sport tévében nyilatkozott, hogy ők nem rendőrség, azaz nem állhatnak lesben Milák lakása előtt, hogy az úszót elkapják az utcán és megkérdezzék, mikor óhajt újra edzésbe állni.

IRÁNY A DUNA ARÉNA EDZŐTERME?

Sós Csaba tehát nagyon régóta azt mondja, hogy sem ő, sem pedig más nem tud az olimpiai bajnokkal kapcsolatot teremteni. Éppen ezért volt nagyon érdekes az a három héttel ezelőtti nyilatkozat, amelyet az a Zala György adott az Szpress Hírszolgálatnak, aki az úszók, így - többek között - Milák Kristóf erőnléti edzője is. Idézzük most fel ennek a nyilatkozatnak a legérdekesebb mondatát.

Sok időt töltök a Duna Arénában, és tartok szárazföldi edzéseket Virth Balázs és Kovácshegyi Ferenc tanítványainak, Kapás Boginak, Telegdy Ádámnak, Márton Ricsinek, Zombori Gábornak, Verrasztó Dávidnak, nem utolsó sorban pedig Milák Kristófnak."

Tehát: ha Zala György a valóságról beszélt, akkor az ő állítása szerint a Duna Arénában kellene keresni Milákot, hiszen ott tart neki erőnléti edzéseket. Ebben az esetben Sós Csabának csak oda kellene mennie az Arénába, hogy találkozhasson a bujkáló bajnokkal.

KI NEM MOND IGAZAT?

Mennyire életszerű mindez? Kevéssé. Sok mindent el lehet képzelni, de azt aligha, hogy az úszókapitány elkerüli a Duna Arénát. Így innentől kezdve két eset lehetséges.Vagy az nem igaz, hogy Milák a Duna Arénában végez erőnléti edzéseket. Vagy pedig az, hogy egyáltalán nem lehet őt elérni.

Milák Kristóf ügye az utóbbi időszak legkínosabb történetévé kezd válni a magyar sportban. Az olimpiai bajnok úszó idén áprilisban Kaposvárott ugrott legutóbb medencébe versenyen, akkor az országos bajnokságon teljesítette az olimpiai A-szintet mind a 200, mind a 100 méteres pillangóúszásban.

Azóta nem versenyez, bár az utolsó nyilatkozatát, amit a Hír TV-nek adott érdemes újra megnézni.

 

A teljes cikket az Origo oldalán olvashatják IDE kattintva.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Fegyverkeznek a skandináv országok

Fegyverkeznek a skandináv országok

A svéd honvédelmi bizottság pénteken ismertette az ország védelmi terveit 2030-ig tartalmazó jelentést, aminek tartalma igazán nem lepte meg a közvéleményt: várható volt, hogy történelmű léptékű fejlesztésbe kezd a friss NATO-tag.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!