2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Sport

Újabb négy évig az olimpiai csapat mögött a magyar üzletlánc

Újabb négy évre írt alá gyémánt fokozatú támogatói szerződést a Magyar Olimpiai Bizottsággal, valamint a kézi- és a vízilabda-válogatottal az egyik hazai tulajdonú üzletlánc. A cég a riói felkészüléshez 120 millió forinttal járul hozzá.

Tavaly júniusban hat góllal nyerte a magyar férfi kézilabda-válogatott a sorsdöntő vb-selejtező hazai meccsét, ezen a mérkőzésen tért vissza a válogatottba Nagy László. Idegenben ugyan kikaptak, de csak négy góllal, így a magyarok jutottak ki a spanyolországi világversenyre, ahol a nyolcadik helyen zártak.

– Miután a magyar nemzeti válogatott a magyar Himnusz után szokott kézilabdázni, ez egy óriási, fontos dolog, hogy a magyar cégek, a magyar vállalatok álljanak mögénk, hiszen ez a találkozás, ez az együttműködés, ez még hangsúlyozottabb is – fogalmazott Mocsai Lajos szövetségi kapitány.

A kézilabdázók mellett a vízipólósokat, az 1996-os atlantai játékok óta pedig az olimpiai csapat felkészülését is támogatja az egyik hazai üzletlánc. – Ez az együttműködés, ez nem igazán szponzoráció, hanem partnerkapcsolat, hiszen a Magyar Olimpiai Bizottság is figyelt arra, hogy méltó partner legyen a Coopnak, olyan közös gondolatok fogalmazódjanak meg, amivel az elkövetkezendő időszakban együtt, közösen és eredményesen tudunk dolgozni – közölte Borkai Zsolt, a MOB elnöke.

120 millió a riói olimpiai felkészülésre

Az üzletlánc a Magyar Olimpiai Bizottság gyémánt fokozatú támogatója marad, a riói felkészüléshez 120 millió forinttal járul hozzá. – A Coop annyiban más, hogy nemcsak a pénzt biztosítjuk, hanem emellett mind az olimpia évében, nyilván akkor kiemelten, mind pedig a két nagy olimpiai év, csak a nyári olimpiákra gondolok, közötti években is olyan rendezvényeket, olyan különböző programokat szervezünk, amikor is a magyar sportot, a magyar olimpiát, az olimpikonokat népszerűsítjük – közölte a Co-op Hungary Zrt. igazgatósági elnöke.

A megállapodás aláírásával a háromszoros olimpiai bajnok ökölvívóra, Papp Lászlóra is emlékeztek, aki ezen a napon született 87 éve.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!