2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Sport

Új sportcsarnokkal gazdagodik Mosonmagyaróvár

Új sportcsarnok épül Mosonmagyaróváron. Az erről szóló támogatói szerződést Simicskó István sportállamtitkár és Nagy István, a város polgármestere írta alá.

A létesítmény várhatóan több mint egymilliárd forintba kerül majd, ebből 800 milliót a helyi társaságiadó-bevételből fedeznek, míg 240 millió forintot állami támogatásból finanszíroznak. Az 1200 ülőhelyes sportcsarnok alkalmas lesz kézilabda-, röplabda- és kosárlabda-, valamint futsalmeccsek lebonyolítására is. A tervek szerint már idén szeptemberben megnyithatják.

„Olyan sportcsarnok, amely alkalmas arra, hogy a teremben űzhető sportok mellett olyan kulturális rendezvényeket, egyéb más rendezvényeket lehessen tartani, amely méltó egy városhoz. Egy ilyen történelmi hagyományokkal rendelkező városhoz. A kormány úgy döntött, hogy támogatjuk a megépítését. 240 millió forint van a költségvetésben arra nézve, hogy ez a sportcsarnok megvalósulhasson” – mondta Simicskó István sportállamtitkár.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!