2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Mozaik

Következik:

Napi aktuális 10:30

Sport

Új főtitkár a Vízilabda Szövetségben

Kollár Edina személyében új főtitkára lett a Magyar Vízilabda Szövetségnek (MVLSZ), melynek vezetésében strukturális átalakítás is lesz.

  • Új főtitkár a Vízilabda Szövetségben

A vlv.hu szaklap információ szerint a szövetség új elnöksége vasárnap, közvetlenül a Vári Attila sikerét hozó elnökválasztást követően ült össze és döntött Hesz Máté eddigi főtitkár visszahívásáról. A helyét - ideiglenesen - Kollár Edina veszi át.

Kollár Edina azt mondta, hogy alapszabály-módosítást készítenek elő, amely szerint a főtitkár a jövőben a szakmai teendőket intézi, az iroda működtetését szolgáló jogi, pénzügyi és más ilyen jellegű feladatok ellátására pedig várhatóan egy ügyvezető igazgatói tisztséget hoz létre a közgyűlés.

A közgazdász végzettségű Kollár Edina hozzátette, azzal a feladattal bízták meg, hogy készítse elő ezt a módosítást és ebben az átmeneti időszakban irányítsa a munkaszervezet tevékenységét.

„Ha elfogadják az új alapszabályt, akkor új főtitkárt fognak választani” - fogalmazott.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!