2024. 09. 16. Hétfő Edit napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Sport

Továbbra is szenved a Győr

A házigazda Kecskemét Nikitscher Tamás duplájával 2-1-re nyert az újonc Győr ellen a labdarúgó OTP Bank Liga negyedik fordulójának péntek esti nyitómérkőzésén.

  • Továbbra is szenved a Győr

A hazaiaknak két döntetlen és egy vereség után ez volt az első győzelmük a mostani idényben, míg a sereghajtó vendégek továbbra is pont nélkül állnak.

OTP Bank Liga, 4. forduló:

Kecskeméti TE-ETO FC Győr 2-1 (2-0)

-------------------------------------

Széktói Stadion, 2702 néző, v.: Derdák

gólszerzők: Nikitscher (9., 45+3.), illetve Diarra (90.)

sárga lap: Kovács B. (28.), Vágó (44.), Meszhi (58.), Kersák (82.), illetve Gavric (4.), Csontos (22.), Boldor (95.)

Kecskeméti TE:

--------------

Kersák - Szabó A., Belényesi, Katona L. - Májer (Nagy K., 64.), Lukács (Helmich, 78.), Vágó, Nikitscher, Zeke - Kovács B. (Meszhi, a szünetben) - Pálinkás (Derekas, 88.)

ETO FC Győr:

------------

Petrás - Marku, Szépe, Boldor, Csontos (Vianna, a szünetben) - Skvarka, Tóth R. (Bitri, 91.), Szahli (Bánáti, 72.) - Vera (Diarra, a szünetben), Lukic (Farkas, 72.), Gavric

A kezdés előtt a héten elhunyt Komora Imrére, a korábbi válogatott játékosra, egykori szövetségi kapitányra emlékeztek a játékosok és a lelátón helyet foglalók, köztük Marco Rossi, a magyar nemzeti együttes szövetségi kapitánya.

A nagy hőségben jó iramban kezdődött a mérkőzés, mindkét fél megpróbálta meglepni a másikat, ez a hazaiaknak sikerült jobban, akik Nikitscher remek egyéni megmozdulásának köszönhetően hamar vezetést szereztek. A folytatásban a Győr játszott enyhe mezőnyfölényben, a veszélyesebb lehetőségek mégis a Kecskemét előtt adódtak, s a házigazda a félidő hajrájában egy kontrából megduplázta előnyét.

A szünet után megpróbálta beszorítani kapuja elé ellenfelét a vendégcsapat, de nem járt sikerrel és a szépítő gól sem jött össze. A játékrész derekán Lukács egyedül léphetett ki, végleg eldönthette volna a mérkőzést, de ordító helyzetben végül mellé lőtt. Ezzel együtt a Kecskemét magabiztosan őrizte előnyét, a hajrában leginkább a mezőnyben folyt a küzdelem. Az utolsó percekben aztán több nagy lehetőség is adódott a győriek előtt, s bár előbb Boldor hibázott, majd Kersák védett nagyot, Diarrának végül sikerült szépítenie.

Fotó: Shutterstock

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Simicskó István: Előbb-utóbb ebből káosz lesz + videó

Simicskó István: Előbb-utóbb ebből káosz lesz + videó

Jelenleg Németország megvédi a határait, azt csinálja, amit Magyarország 2015 óta tesz, ehhez képest az Európai Bizottság a nyáron kiszabott egy 200 millió eurós bírságot hazánkra, amelynek második felszólítása kedden fog lejárni. A témában vendégünk volt Simicskó István, a KDNP frakcióvezetője.
Ahonnan bejelentkezett kollégánk, az a terület hamarosan víz alatt lesz + videó

Ahonnan bejelentkezett kollégánk, az a terület hamarosan víz alatt lesz + videó

Magyarországon a pusztító árhullam, gyakorlatilag mindenki védekezik. Harmadfokú árvízvédelmi készültséget rendeltek el Budapest valamennyi árvízvédelmi szakaszán. Adorján Kira, a HírTV tudósítója számolt be a legfrissebb fejleményekről, majd kapcsoltuk Dóka Imrét, a Katasztrófavédelmi Főigazgatóság helyettes szóvivőjét. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!