2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:00

Sport

Tomori: Kezd kijönni belőlünk, amire képesek vagyunk

Hazaérkezett a szerbiai Európa-bajnokságról a női kézilabda-válogatott. Karl Erik Böhn együttese tegnap délután Belgrádban, hosszabbítás után 41-38-ra győzte le a házigazda Szerbiát. A nyolc év után ismét bronzérmet szerző magyar lányok Szegeden búcsúztak el egymástól.

A válogatott bal átlövője szerint a csapategységnek köszönhetik a váratlan sikert. A szerbek legyőzésével 2004 után tudtunk ismét érmet szerezni Európa-bajnokságon.

– Négy-öt éve van már együtt a mag, és úgy gondolom, hogy most már kezd kijönni belőlünk, amire képesek vagyunk – mondta Tomori Zsuzsanna, hozzátéve: – Úgyhogy kicserélődött a régi válogatott, új lett, úgyhogy ha így haladunk, akkor remélem, mi is odaérünk, ahol a régi női válogatott volt.

A szövetségi kapitány szerint fejlődni kell még ugyan a játék szinte minden elemében a csapatnak, de a lányok küzdeni tudása példaértékű.

– Nagyon-nagyon büszke vagyok a lányokra, mindenkinek köszönöm ezt a remek játékot, az, hogy egy kicsit nehézzé tették a végjátékot, még büszkébbé tesz – mondta Karl Erik Böhn szövetségi kapitány. Ennyi nehéz év után, az egymásért való küzdelem megérdemelten hozta meg ezt a nem várt sikert – tette hozzá. Minden területen fejlődnünk kell még, de a lányok mentalitása, küzdeni tudása jó alap ehhez – hangsúlyozta a mester.

A kapitány az ünnepeket hazájában, Norvégiában tölti. Azt ígéri, rövidesen visszatér, hogy megvalósítsa újabb elképzeléseit a csapat taktikai, fizikai és táplálkozási felkészítésével kapcsolatban.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!