2024. 03. 05. Kedd Adorján, Adrián napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Felvidéki freskó 03:00

Sport

Több mint száz milliárd forintot spórol a magyar állam a Hungaroring eredeti felújítási tervéhez képest + videó

Több mint száz milliárd forintot spórol a magyar állam a Hungaroring eredeti felújítási tervéhez képest – erre hívta fel a figyelmet a Miniszterelnökséget vezető miniszter a Hungaroringen. Gulyás Gergely azt is kifejtette, hogy a legolcsóbbnak bizonyuló 79 milliárd forintos árajánlat nyerte a közbeszerzést, amiből eddig 12 milliárdot fizettek ki. A beruházást a Miniszterelnökség felügyeli.

  • Több mint száz milliárd forintot spórol a magyar állam a Hungaroring eredeti felújítási tervéhez képest + videó

Ahhoz képest, amit az eredeti megállapodás szerint jogdíjként kellett volna fizetni 2032-ig, 107 milliárdot spórol a magyar állam - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter a Hungaroring pálya 2026-ig tartó felújításáról.

Gulyás Gergely ugyanakkor kifejtette, hogy bár a sorozat szervezői nyitottak voltak a hosszútávú megállapodásra, elvárták a leromlott állapotú pályák és kiszolgáló épületek felújítását. A tárcavezető szerint cserébe a jogdíj kapcsán sikerült egy kedvező megállapodást kötni.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Megalakult a stratégiai tanácsadó testület

Megalakult a stratégiai tanácsadó testület

A testület célja, hogy elemzésekkel és tanácsokkal segítse a kormány és a miniszterelnök munkáját a kormányzás egyes területeinek stratégiai szempontból történő áttekintésével. A testület elnöke Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!