2024. 04. 27. Szombat Zita napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Svenk 22:50

Sport

Több ezren drukkoltak a lelátókon

Kőbán Rita nyerte a Zenthe Ferenc Emlékversenyt a Kincsem parkban. A hagyományos ügetőszilveszteren tíz futamot rendeztek.

A hideg idő ellenére több ezren drukkoltak a lelátókon, 80 százalékuk fogadott is. „Örülök mert rögtön az első futamban egy hármas befutó volt. 23 800 forintot nyertem. Kétszáz forintos alapon játszottam. Jól kezdődik ez a verseny. És jól búcsúzik már ezek szerint ez az év is” – mondta Ősz Gyula.

A Zenthe Ferenc Emlékversenyen az első helyezett lovat Kőbán Rita hajtotta. A kétszeres olimpiai bajnok kajakozó ezt a sportot legalább olyan komolyan veszi, mint egykor a világversenyeket.

2012 legjobb magyar lovának trénere nem először nyer. „Az a szerepem, hogy felkészítsem a lovat a versenyekre és megtaláljam rá a megfelelő lovast, aki most a tenyésztőnek a fia. Úgyhogy itt most minden smakkolt” – nyilatkozta Kovács Sándor champion tréner.

Idén is 10 futamot rendeztek. Az ügetőre szilveszterkor látogatnak ki a legtöbben. „A programot úgy raktuk össze, hogy aki év közben nem jár lóversenyre, az is megismerkedhet a mai lóversenysport topjával: a legjobb lovakkal a legjobb lovasokkal, hajtókkal, idomárokkal” – közölte Pécsi István szervező.

Az ügetőszilvesztert 1999 óta tartják meg, tavaly több mint 12 ezren mentek ki a Kincsem parkba.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!