2024. 05. 08. Szerda Mihály napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napi aktuális 06:00

Sport

Sztárjai nélkül Brazília és Argentína

Kulcsjátékosai nélkül készül az elődöntőre Brazília és Argentína is. A vb legnagyobb sztárja, Neymar csigolyarepedést szenvedett, a világbajnokságon már biztosan nem léphet pályára. Angel di María pedig combsérülése miatt hagyja ki a hollandok elleni elődöntőt.

A legnagyobb sztár nélkül készülnek a brazilok a hazai rendezésű vb elődöntőjére. Neymar ugyanis csigolyarepedést szenvedett a Kolumbia elleni negyeddöntőn. Állapotáról ellentmondásos hírek jelentek meg: brazil lapinformációk szerint a döntőn akár visszatérhet a Barcelona csatára, de a csapatorvos szerint ezzel pályafutását veszélyeztetné. Neymar helyén Willian szerepelhet a legjobb négy között.

„Soha eszembe sem jutott, hogy ez megtörténhet, de igyekszünk felkészülni és készen állni minden eshetőségre. Én még nem játszottam a kezdőben itt a brazíliai világbajnokságon, ha ez megtörténne az elődöntőben, az hihetetlen lenne számomra. De nyugodt vagyok, és készen állok” – nyilatkozta a brazil labdarúgó.

Sárga lapok miatt nem játszhat a védelem oszlopa, Thiago Silva sem. A brazilok kedden a németekkel mérkőznek a döntőbe jutásért.

Szintén egyik kulcsjátékosa nélkül lép pályára az argentin válogatott a hollandok ellen az elődöntőben. Angel di María combsérülés miatt biztos nem játszhat a szerdai összecsapáson, a további szereplése még kérdéses. A csatár Sergio Agüero viszont felépült combsérüléséből. Az argentinok 1990 után jutottak el újra az elődöntőig. A fináléba jutásért az előző vb ezüstérmesét, Hollandiát kell legyőzniük.

„Mi egy olyan csapat ellen fogunk játszani, amelyiknek rengeteg tapasztalata van, az utolsó világbajnokságon is nagyon messzire jutottak. Éhesek a sikerre, ők emlékeznek még, mi történt a korábbi vb-n Dél-Afrikában, most nyerni akarnak. Nem lesz könnyű meccs, nagyon nehéz összecsapásra számítunk. Ez egy elődöntő.
Mi izgatottan várjuk” – közölte Javier Mascherano argentin labdarúgó.

Az argentin–holland mérkőzést szerdán rendezik.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!