2023. 12. 05. Kedd Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:25

Sport

Szilveszteri regatta Balatonlellén

Kiváló szélben és ragyogó napsütésben indult el a hetedik Szilveszteri Regatta Balatonlellén. Az idei verseny jótékony célt is szolgál, hiszen a nevezési díj egy részét egy hátrányos helyzetű keszthelyi családnak ajánlják fel. A hajósok szerint a téli vitorlázás megfelelő felkészültséget igényel, úgy ruházatban, mint a hajó felkészítését illetően, ugyanakkor az élmény és a látvány mindenért kárpótolja őket.

  • Szilveszteri regatta Balatonlellén

A tervezetthez képest egy órával később rajtolt el a hetedik Szilveszteri Regatta, a reggeli gyenge szél miatt, de aztán délelőttre optimálissá váltak a körülmények a verseny megrendezéséhez. A 13 egységnek két futamban kellett, úgynevezett klasszikus háromszög pályát teljesítenie.

A versenyzők közül sokan már nem először vesznek részt téli vitorlásversenyeken, így a Szilveszteri Regattán is.

A hajósok a versenyt követően a korcsolyapályán is csúszkálhattak, vagy kipihenhették a vitorlázás fáradalmait a látvány szaunában.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Tizenkilenc éve árulta el Gyurcsány a magyarokat

Tizenkilenc éve árulta el Gyurcsány a magyarokat

Tizenkilenc évvel ezelőtt a Gyurcsány-féle baloldal aljas módon elárulta a határon túli magyarokat, amikor a kettős állampolgárságról szóló népszavazáson a külhoni magyarság ellen kampányolt.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Megnyitott az eplényi sípálya

Megnyitott az eplényi sípálya

Megnyitott az eplényi sípálya, a téli sportok kedvelői egyelőre az A1-es pályát és a tanulópályát használhatják - közölte a Síaréna Vibe Park közösségi oldalán hétfőn.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!