2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Sport

Szépen búcsúzna az Újpest a nemzetközi kupától

Ma este az Európa-liga selejtezőjében játszik visszavágót az Újpest FC labdarúgócsapata. A lila-fehérek az első mérkőzésen 4-0-s vereséget szenvedtek a spanyol Sevilla otthonában. A magyar csapat vezetőedzője, Nebojsa Vignjevics szépen szeretne búcsúzni a nemzetközi kupától.

  • Szépen búcsúzna az Újpest a nemzetközi kupától

Kivételes mérkőzés előtt áll az Újpest, ugyanis nem sokszor játszhat olyan kaliberű együttes ellen, mint a Sevilla. A csütörtöki visszavágó előtt Nebojsa Vignjevic kifejtette, hogy meg szeretnék megmutatni mi rejlik a csapatban, és egy jó hangulatú mérkőzést játszanának.

„Az eredménnyel kapcsolatban nincs túl sok elvárásunk. Szeretnénk egy jó meccset játszani, kiszolgálni a szurkolóinkat és kiváló hangulatban búcsúzni nemzetközi kupától” - mondta az Újpest vezetőedzője.

Zsótér Donát szerint az egy-egy elleni játékban kell fejlődniük az előző találkozóhoz képest.

„Kellenek a párharcok, hogy megnyerjük a párharcokat. Kell, hogy ezekbe a dolgokba úgy menjünk bele, mint hogy ha élet-halál kérdés lenne, és hogy ha ezeket meg tudjuk oldani, és meg tudjuk nyerni, akkor lehet azért rá esélyünk, még, ha kicsi is, de van rá esélyünk arra, hogy itthon egy meglepetést tudjunk okozni” – mondta a futballista.

A találkozóra már minden jegy elkelt, így csütörtökön 21 órától közel 10 000 néző előtt fogadja az Újpest a Sevillát a Szusza Ferenc Stadionban.

A spanyolok nem veszik félvállról

Pablo Machín, a Sevilla vezetőedzője szerint nem vehetik félvállról a csütörtök esti mérkőzést. A szakember nagyon óvatosan fogalmazott és elmondta: a futballban sok minden megtörténhet, emiatt a legerősebb kerettel áll majd ki a 4-0-s első meccs ellenére is.

Bár a spanyolok magabiztos győzelmükkel várják a visszavágót, Pablo Machín azonban óvaintett mindenkit.

„Szorosabb mérkőzésre számítok, hiszen az első meccsen nekünk jött ki a lépés. A piros lap és a korai gól közrejátszott abban, hogy ekkora különbség alakult ki. Sok jó játékosa van az Újpestnek, akikre oda kell figyelnünk. Novotnhy egy jó erőcsatár, de Obinna és Zsótér is veszélyes lehet majd” - mondta a vendégek mestere.

Az andalúziai csapat keretében olyan sztárok szerepelnek, mint a 2018-as világbajnokságot megjárt kolumbiai Luis Muriel, a spanyol Nolito, vagy az argentinok kiváló középpályása Éver Banega.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!