2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Sport

Sergio Ramos Kínába szerződne, Perez nem engedi ingyen

Szerződésének felbontását kérte Sergio Ramos, a Real Madrid labdarúgócsapatának világ- és Európa-bajnok védője azért, hogy Kínában folytathassa pályafutását.

  • Sergio Ramos Kínába szerződne, Perez nem engedi ingyen

Ezt Florentio Perez klubelnök árulta el, de rögtön leszögezte, hogy erre semmiképpen sem kerülhet sor, ugyanis elégedettek a játékos teljesítményével, az pedig, hogy az együttes csapatkapitányát ingyen elengedjék, szörnyű precedens lenne.

Perez elmondta, az irodájában beszélt a 33 éves védővel, aki közölte: rendkívül jó ajánlatot Kínából, de az ottani szabályok nem teszik lehetővé, hogy átigazolási díjat fizessenek érte, ezért kérte, engedjék el.

Ramos 2005 óta áll a madridiak alkalmazásában - szerződése 2021 nyaráig szól -, többek között négy-négy Bajnokok Ligáját és bajnoki címet nyert csapatával. Ugyanakkor az elmúlt idényben sok kritikát kapott, főleg az Ajax Amsterdam elleni BL-nyolcaddöntő kapcsán, melynek első mérkőzésén, arra gondolva, hogy az idegenbeli siker szinte biztos továbbjutást ér, kiprovokált egy sárga lapot, hogy a visszavágón el legyen tiltva, és a negyeddöntőre "tisztán" érkezzen. A számításai nem jöttek be, ugyanis a hollandok 4-1-re nyertek a Santiago Bernabeu Stadionban, így a Real Madrid azt követően, hogy sorozatban háromszor elhódította a trófeát, már a 16 között búcsúzott.

A fővárosiak a bajnokságban is leszerepeltek, csak a harmadik helyen végeztek, 19 ponttal lemaradva a győztes Barcelona mögött és 12 vereséget szenvedtek el, ami az elmúlt 20 évben a legrosszabb teljesítmény.

MTI

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!