2024. 05. 22. Szerda Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

A Sajdik 11:00

Sport

Reménykedhet a Fradi: az EHF megtárgyalja az ügyet

Megtárgyalja a Ferencváros fellebbezését az Európai Kézilabda-szövetség.

A zöld-fehérek szerint a Lipcse elleni női kézilabda-Bajnokok Ligája-selejtezőben a németek időn túl dobták azt a gólt, amellyel kiharcolták a büntetőpárbajt, majd megnyerték a mérkőzést és a főtáblára jutottak. A találkozó után a Fradi jelezte, hogy megóvja a meccset. Az EHF ezt formai okokra hivatkozva elutasította, mert indoklásuk szerint a klub nem időben jelezte szándékát. Az FTC egyből cáfolt és fellebbezett. Az európai testület ezt befogadta.

„Visszavonta az EHF azt a döntését, miszerint formai okokra hivatkozva nem is tárgyalja a mi eredendően beadott óvásunkat. Ez azt jelenti, hogy első fokon fogja tárgyalni az EHF. Akik ott ezt a munkát elvégezték a fellebbezéssel kapcsolatban, helyesen jártak el, tehát nekünk volt igazunk abból a szempontból, hogy az EHF szabályzatának megfelelően adtuk be az óvást, innentől kezdve pedig magát az óvást fogják majd tárgyalni. AZ EHF felülbírálta saját magát azzal, hogy mégiscsak befogadta az óvást, tehát nem volt helyes az a határozat, mely szerint alaki hiba miatt nem fogadja el” – mondta Jeney Zsolt Ákos, az FTC kézilabda-szakosztályának elnöke.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Többen meghaltak egy iowai kisvároson végigsöprő tornádó miatt

Többen meghaltak egy iowai kisvároson végigsöprő tornádó miatt

Több ember meghalt és legalább egy tucatnyian megsérültek kedden az Iowa állambeli Greenfieldben egy tornádó miatt, s ezzel tovább emelkedett az Egyesült Államok déli és középső részén a májusban már nyolc emberéletet követelő forgószelek és heves viharok halálos áldozatainak száma - közölték a hatóságok.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Orbán Viktor: Múlt nélkül nem lehet jövőt építeni + videó

Orbán Viktor: Múlt nélkül nem lehet jövőt építeni + videó

Hogyha nincs a futballnak jövője, akkor elvész a múltja is – így összegezte Orbán Viktor, a Szerelemfoci című kötet eszenciáját. A miniszterelnök a könyv bemutatóján azt mondta: a magyar futball megszakítottsága ellenére mindig képes volt arra, hogy helyreállítsa a folytonosságot.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!