2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Sport

Rebrov: Szeretnék többször a BL-ben szerepelni a Ferencvárossal

Szergej Rebrov szerint elpártolt a szerencse a Ferencvárostól Kijevben, hiszen szerinte is tévedett a játékvezető, amikor nem ítélt büntetőt a csapata javára az 1-0-ra elvesztett mérkőzés első félidejében. Az FTC vezetőedzője elégedett a játékosaival, a torinói és a kijevi meccsen mutatott játékért a legbüszkébb rájuk. Úgy fogalmazott, szeretne még egyszer vagy akár többször is a Bajnokok Ligájában szerepelni a Ferencvárossal - írja a Magyar Nemzet.

  • Rebrov: Szeretnék többször a BL-ben szerepelni a Ferencvárossal

– Most is szoros mérkőzést játszottunk a Dinamóval. Ha összehasonlítjuk a Dinamo elleni első, budapesti mérkőzést a keddi, kijevi összecsapással, láthatjuk, hogy sokkal jobban játszottunk Kijevben – vágott bele az értékelésébe Rebrov. – El kell ismerni, nagyon jól védekezett a Dinamo. Nem gondolom, hogy a védekezés volt a Dinamo taktikája, elsősorban a Ferencváros érdeme, hogy a Dinamónak először az 57. percben sikerült komoly helyzetet teremtenie. A Dinamo játékosain is volt egyfajta pszichológiai nyomás, hiszen ha nem nyert volna, rossz helyzetbe került volna a kijevi csapat. Sok passzal tudtunk volna előre jutni, de ebben a pálya gátolt minket, fagyos volt. Jól szervezett volt az ellenfél védelme. Nehéz az ilyen meccseken sok helyzetet teremteni, ám nekünk három-négy is volt.

Aztán szóba hozta a mérkőzés leginkább vitatott esetét, amikor Laidouni lövésébe Szidorcsuk kézzel ért bele a 16-oson belül.

– Visszanéztem a vitatott szituációt, szerintem büntetőt kellett volna ítélnie a játékvezetőnek

– jegyezte meg az ukrán szakember.

Rebrov összességében beszélt a csoportkör hat mérkőzéséről.

– Az öltözőben elmondtam a játékosoknak, büszkék lehetnek magukra, nincs miért szégyenkezniük, hiszen többször is jó játékot mutattak, jól szerepeltek a csoportkörben. Valójában senkinek sem volt korábbról tapasztalata a BL-ben, de a futballistáim felnőttek a feladathoz. Mindenki megérezte, hogy ezen a szinten nem szabad sok gyermeteg hibát elkövetni. Csapatként is nagyon sokat fejlődtünk.

A Juventus elleni idegenbeli összecsapásra és a keddi, kijevi meccsre vagyok a legbüszkébb.

Torinóban nagy teljesítmény volt, hogy majdnem végig tudtuk tartani a döntetlent. Ezek a párharcok sokat segítettek a játékosoknak a fejlődésben.

Rebrov sok sikert kívánt a Dinamónak a továbbiakban.

– Továbbra is drukkolok ennek a csapatnak, hiszen közel áll hozzám. Fortuna annak mosolyog, aki sokat dolgozik, annak, aki mindent megtesz a minél jobb eredmény eléréséért. Ilyen a futball, nem mindig sikerül véghezvinni azt, amit elképzeltünk. Továbbra is dolgoznunk és fejlődnünk kell, ha megérdemeljük, akkor kegyes lesz hozzánk Fortuna.

Rebrov reményének adott hangot, hogy az irányításával játszik még a Fradi a BL-ben.

– Szeretnék még egyszer vagy akár többször is a Bajnokok Ligájában szerepelni a Ferencvárossal.

A klub az idén 15 év után először jutott el a nemzetközi porondra, nem szeretne újra ennyit várni.

Magyar Nemzet

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!