2024. 06. 16. Vasárnap Jusztin napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

EB Sporthírek 12:15

Sport

Reagált a Kajak-Kenu Szövetség Kozák Danuta vádjaira

  • Reagált a Kajak-Kenu Szövetség Kozák Danuta vádjaira

Megdöbbenve olvastuk hatszoros olimpiai bajnokunk, Kozák Danuta 2024. május 23-án kiposztolt Facebook-bejegyzését – írta honlapján a Magyar Kajak-Kenu Szövetség.

Kiemelték, hogy Danuta a posztban súlyos vádakat fogalmazott meg, amelyek indokolják az eset azonnali alapos kivizsgálását. Ennek első lépéseként a Magyar Kajak-Kenu Szövetség egyeztetve Csipes Ferenc klubjával, a Budapesti Honvéd Sportegyesülettel,

sportfegyelmi eljárást indít az edző ellen, ezzel egyidejűleg az eljárás lezárásáig ideiglenesen felfüggeszti az edzői tevékenység alól.

A teljes cikket a VG oldalán olvashatják, IDE KATTINTVA.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Tűz volt egy ajaki műszakivizsga-állomáson

Tűz volt egy ajaki műszakivizsga-állomáson

Megfékezték a lángokat, és jelenleg már csak hűtési munkálatokat végeznek a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Ajakon, ahol vasárnap reggel kigyulladt egy műszakivizsga-állomás - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-vel.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Így értékelte Luciano Spalletti az albánok elleni meccset

Így értékelte Luciano Spalletti az albánok elleni meccset

Nem volt teljesen elégedett csapata játékával Luciano Spalletti, a címvédő olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, aki szerint együttesének sokkal határozottabban kell majd futballoznia csütörtökön, a spanyol csapat ellen, mint tette azt szombaton este Albániával szemben a németországi Európa-bajnokság B csoportjának első fordulójában.
A svájci válogatottat magasztalják a német lapok

A svájci válogatottat magasztalják a német lapok

A német napilapok megérdemeltnek és egyértelműnek nevezték azt a 3-1-es győzelmet, amelyet a svájci labdarúgó-válogatott aratott szombaton Kölnben a magyarok felett a németországi Európa-bajnokság A csoportjának első fordulójában.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!