2023. 12. 02. Szombat Melinda, Vivien napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:10

Sport

Pintér már tudja, kikkel vág neki az Eb-selejtezőknek

Pintér Attila már tudja, kire fog számítani az ősszel kezdődő labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők során.

A szövetségi kapitány a hét első két napján a hazai bajnokságban játszó kiválasztottaknak tartott edzéseket, de reméli, később a légiósokkal is sikerül majd begyakorolni az általa elképzelt rendszert. A magyar válogatott szeptember 7-én Észak-Írország ellen kezdi meg szereplését a selejtezősorozatban.

– Januárban elkezdtünk egy munkát kint Törökországban. Próbáltuk megtalálni az adott játékosokra azt az adott rendszert, amiben úgy gondolom, hogy eredményesen tud szerepelni a válogatott. Természetes, hogy a fejünkben nagyjából összeállt az a keret, amivel neki tudunk vágni majd az Eb-selejtezőknek. De vannak dolgok, látva itt kiértékelve az északírek játékát, a rendszerüket, ez nem lesz könnyű feladat. Nekünk is van olyan dolog, amire reagálnunk kell. Megvan a saját elképzelt játékrendszerünk, amiben fogunk tudni mozogni, de van, amikor alkalmazkodni kell – mondta Pintér Attila.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Miért alázzák Szoboszlait?

Miért alázzák Szoboszlait?

Különös aktualitást kapott az utóbbi napokban, amit Szoboszlai Dominik nemrég mondott a nyári átigazolásával kapcsolatos érzéseiről az angol Premier League róla készített portréfilmjében.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!