2024. 09. 10. Kedd Nikolett, Hunor napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Komment 17:50

Sport

Párizs 2024 - Spanyol bronzérem férfi kézilabdában

A spanyol férfi kézilabda-válogatott 23-22-re legyőzte Szlovéniát a bronzmérkőzésen, a párizsi olimpia utolsó versenynapján.

  • Párizs 2024 - Spanyol bronzérem férfi kézilabdában

A szlovénok a 19. percben még 6-5-re vezettek, ezt követően azonban csak az 52. percben tudtak ismét előnybe kerülni. A spanyolok erre egy 4-1-es sorozattal reagáltak és a kiélezett hajrában is pontosabbak voltak, így 1996, 2000, 2008 és 2021 után ötödször nyertek bronzérmet. A szlovén csapat már az elődöntőbe jutással is története legjobb olimpiai eredményét érte el.

A Veszprém balátlövője, Agustín Casado négy góllal járult hozzá a spanyol sikerhez. A túloldalon a szegedi Borut Mackovsek és a győri Dean Bombac is két-két alkalommal talált be.

Eredmény,

férfi kézilabda, a 3. helyért:

Spanyolország-Szlovénia 23-22 (12-12)

Fotó: A spanyol Ian Tarrafeta (b) és a szlovén Blaz Blagotinsek a 2024-es párizsi nyári olimpia férfi kézilabda-bajnokságának Spanyolország-Szlovénia bronzérkőzésén a villeneuve-d'ascqi Pierre Mauroy Stadionban 2024. augusztus 11-én. MTI/AP/Aaron Favila

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Radar – Hazaérkeztek paralimpikonjaink  + videó

Radar – Hazaérkeztek paralimpikonjaink + videó

Vasárnap este kialudt a láng Párizsban, ezzel véget ért a XVII. paralimpia, a mozgássérült, látássérült és enyhe értelmi sérült sportolók legnagyobb sporteseménye. Ott jártunk a magyar paralimpiai csapat ünnepélyes fogadásán.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!