2024. 05. 06. Hétfő Ivett, Frida napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:10

Sport

Otthon tartotta a három pontot a Liverpool

A Liverpool a duplázó Mohamed Szalah vezérletével és Szoboszlai Dominikkal a soraiban 3-0-ra legyőzte a vendég Brentfordot az angol labdarúgó Premier League 12. fordulójának vasárnapi játéknapján.

  • Otthon tartotta a három pontot a Liverpool

A magyar válogatott csapatkapitánya kezdőként lépett pályára és a rendes játékidő ráadásában, a 93. percben cserélték le.

Sikerével a Mersey-parti gárda pontszámban beérte a címvédő és később a Chelsea vendégeként pályára lépő Manchester Cityt, valamint az Arsenalt.

Premier League, 12. forduló:

----------------------------

Aston Villa-Fulham 3-1 (2-0)

Brighton-Sheffield United 1-1 (1-0)

Liverpool-Brentford 3-0 (1-0)

West Ham United-Nottingham Forest 3-2 (1-1)

szombaton játszották:

Bournemouth-Newcastle United 2-0 (0-0)

Arsenal-Burnley 3-1 (1-0)

Crystal Palace-Everton 2-3 (1-1)

Manchester United-Luton 1-0 (0-0)

Wolverhampton Wanderers-Tottenham Hotspur 2-1 (0-1)

Borítókép: Mohamed Salah ünnepel, miután megszerezte a második gólt a Liverpool és a Brentford Premier League-mérkőzésén az Anfielden. Fotó: Andrew Powell / Liverpool FC - Getty Images

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Róma nem küld csapatokat Ukrajnába + videó

Róma nem küld csapatokat Ukrajnába + videó

Szakértők szerint a francia elnök korábbi kijelentése, melyben NATO erők ukrajnai jelenlétét szorgalmazta, figyelmeztetés volt a nyugat számára arra az esetre, ha Moszkva elfoglalná Kijevet.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!