2024. 04. 18. Csütörtök Andrea, Ilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Sport

Olimpiai bajnokokkal „mérkőztek meg” a gyerekek

Olimpiai és világbajnok vízilabdázókkal játszhattak állami gondozott gyermekek.

A jótékony célú eseményen az edzést Kemény Dénes tartotta, és a korábbi szövetségi kapitány a mérkőzésen is bíráskodott. A harminc gyermeknek az úszásba és a játékba besegített két olimpiai bajnok, Kásás Tamás és Kósz Zoltán, valamint a világbajnok vízilabdázó Drávucz Rita. Az eseményt a margitszigeti vízilabda-Európa-bajnokság egyik szponzora szervezte. A barátságos összecsapás természetesen döntetlennel zárult.

„Az MVM a jelenleg futó vízilabda-Európa-bajnokságnak a nemzeti főszponzora, és a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálattal is évek óta erős a kapcsolatunk, így jutott eszünkbe, hogy mi lenne, hogyha gyerekeket hoznánk össze profi vízilabdázókkal – mondta a Hír TV-nek az MVM-csoport kommunikációs igazgatója, Felkai György. – Mind a két fél örült a történetnek, és látható, hogy nagyon komoly derbi volt. Azt gondolom, a gyermekotthonban lakóknak ez hosszú távon kellemes emlék, élmény lesz. Közöttük tényleg mindenfélék vannak, mozgáskorlátozottak, akiknek egyéb sérüléseik vannak, és természetesen egészségesek is. A vízilabdázók örömmel vállalták ezt a megmérettetést, és profi módon helytálltak, bár én a gyerekeknek drukkoltam.”

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Napi aktuális – Vita a NatCon jelentőségéről + videó

Napi aktuális – Vita a NatCon jelentőségéről + videó

A Napi aktuálisban immár ma másodszor vendég volt Zila János elemző, Alapjogokért Központ és Szentiványi István külpolitikai szakértő, akikkel a "Vita a NatCon jelentőségéről" témában beszélgetett Velkovics Vilmos műsorvezető.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!