2023. 01. 29. Vasárnap Adél napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Bayer show 21:10

Sport

Olimpiai bajnokokkal „mérkőztek meg” a gyerekek

Olimpiai és világbajnok vízilabdázókkal játszhattak állami gondozott gyermekek.

A jótékony célú eseményen az edzést Kemény Dénes tartotta, és a korábbi szövetségi kapitány a mérkőzésen is bíráskodott. A harminc gyermeknek az úszásba és a játékba besegített két olimpiai bajnok, Kásás Tamás és Kósz Zoltán, valamint a világbajnok vízilabdázó Drávucz Rita. Az eseményt a margitszigeti vízilabda-Európa-bajnokság egyik szponzora szervezte. A barátságos összecsapás természetesen döntetlennel zárult.

„Az MVM a jelenleg futó vízilabda-Európa-bajnokságnak a nemzeti főszponzora, és a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálattal is évek óta erős a kapcsolatunk, így jutott eszünkbe, hogy mi lenne, hogyha gyerekeket hoznánk össze profi vízilabdázókkal – mondta a Hír TV-nek az MVM-csoport kommunikációs igazgatója, Felkai György. – Mind a két fél örült a történetnek, és látható, hogy nagyon komoly derbi volt. Azt gondolom, a gyermekotthonban lakóknak ez hosszú távon kellemes emlék, élmény lesz. Közöttük tényleg mindenfélék vannak, mozgáskorlátozottak, akiknek egyéb sérüléseik vannak, és természetesen egészségesek is. A vízilabdázók örömmel vállalták ezt a megmérettetést, és profi módon helytálltak, bár én a gyerekeknek drukkoltam.”

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Sajtóklub: Az Eötvös Gimnáziumban totális nagytakarításra van szükség

Sajtóklub: Az Eötvös Gimnáziumban totális nagytakarításra van szükség

Félmillió forint. Ennyiért lehetett bejutni, akár rosszul sikerült írásbeli vizsgával is, az ország egyik elit iskolájába - derítette ki a Metropol. A budapesti Eötvös József Gimnázium igazgatójának vesztegetési ügye kiverte a biztosítékot ezen a héten nemcsak a közéletben, de a Sajtóklub stúdiójában is.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Nikolics Nemanja Ciprusra igazolt

Nikolics Nemanja Ciprusra igazolt

A 43-szoros magyar válogatott csatár az idény végéig szóló szerződést kötött a ciprusi bajnokságban éllovas klubbal, melynek Gyurcsó Ádám is a játékosa.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!