2024. 09. 12. Csütörtök Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napindító 07:30

Sport

„Now We Are Free” - nem akárhogy fogadták a könnyeivel küzdő Guzi Blankát Kistokajban + videó

Kistokaj apraja-nagyja megjelent azon a "meglepetésbulin", amit a Párizsból hazatért olimpiai negyedik helyezett öttusázó, Guzi Blanka tiszteletére csütörtökön rendeztek a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei községben.

  • „Now We Are Free” - nem akárhogy fogadták a könnyeivel küzdő Guzi Blankát Kistokajban + videó

"A hazaérkezésem óta csütörtökön délután tudtam először hazamenni Kistokajba a szüleimhez. Lepakoltam, beszélgettünk, kicsit megpihentem, majd a család közös fagyizást javasolt. Én meg gyanútlanul elhittem ezt a kamuszöveget, és tényleg fagyizni készültem. A faluháznál döbbentem rá az átverésre, amikor megláttam a sok embert, és felcsendült a Gladiátor film zenéje" - mondta az MTI-nek a DVTK 25 éves versenyzője, aki sírva fakadt, amikor besétált az őt váró emberek gyűrűjébe.

Guzi Blanka elárulta, hogy azért fogadta őt ez a zene, mert az olimpia után többször elmondta, hogy a Versailles-i Kastély parkjában rendezett versenyen úgy érezte magát, mint amikor a filmben Maximus nevét skandálta a tömeg.

"Megható volt, hogy eljöttek a kistokaji általános iskolai tanáraim és az osztályfőnököm, és ott voltak a miskolci gimnáziumi tanáraim is. No meg rokonok, barátok, és sok olyan ember, akiket nem is ismerek. Bernáth József polgármester úr köszöntője után én is mondtam pár mondatot, bár a meghatottságtól nehezen tudtam beszélni" - mesélte Guzi Blanka, akit elhalmoztak ajándékokkal, és persze rengeteg közös fotó készült.

"Az időérzékemet is elvesztettem a sok élmény hatása alatt. Azt hiszem, délután ötkor kezdődött az ünnepség, majd meghívtak a helyi presszóba, ott csocsóztunk és beszélgettünk hajnali kettőig. A nagyobb beszámolómat is akkor tartottam. Megható volt, amikor a volt tanáraim azt mondták, hogy akkor se lennének büszkébbek rám, ha megnyerem az olimpiát" - elevenítette fel a hosszúra nyúlt ünneplés pillanatait a sportoló.

Az újdonsült olimpiai negyedik helyezett öttusázó néhány napig a családdal marad, majd ingázni fog Kistokaj és Budapest között. Bár nem tud róla, úgy gondolja, érik még meglepetések a közeljövőben. Egyet viszont már elárultak neki: augusztus 24-én ő végzi majd el a kezdőrúgást a DVTK-Kecskemét élvonalbeli labdarúgó-mérkőzésen.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Szoboszlai: büszke vagyok a csapatra

Szoboszlai: büszke vagyok a csapatra

Szoboszlai Dominik, a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya azt mondta, büszke az együttesre és a társaira, mert olyan választ tudtak adni a németektől szombaton elszenvedett 5-0-s vereségre, amire ő maga is számított.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!