2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

CPAC Magyarország 2024 03:40

Sport

Négy magyar egység már a fináléban

Négy magyar egység is bejutott a szombati fináléba az előfutamokból a kajak-kenu világkupa szegedi állomásának első napján.

1000 méteren kenu egyesben Vajda Attila, kajak kettesben Dombi Rudolf és Kökény Roland míg négyesben a Kammerer Zoltán, Tóth Dávid, Kulifai Tamás, Pauman Dániel összeállítású négyes is a döntőbe jutott. A Vasbányai Henrik–Mike Róbert kenupáros második helyével lépett a legjobbak közé. Az olimpiai bajnok Fazekas Krisztina viszont futamában a hatodik helyen zárt kajak egyes 500 méteren, így kiesett. Ugyanitt az olimpiai bajnok Kozák Danuta második lett az immár szerb színekben szereplő Benedek Dalma mögött.

„Nagyon szeles a pálya – mondta Kozák Danuta. – Az egyes-kettes elég szélcsendes, de a többi pálya kapja a rendes szelet. Igazából edzésnek jó volt, holnap majd megpróbálok még keményebbet menni” – tette hozzá az olimpiai bajnok kajakos.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!