2024. 04. 27. Szombat Zita napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

CPAC Magyarország 2024 07:30

Sport

Mindenki ezt várja: jön a Seahawks és a Patriots csatája

Ma este rendezik a Super Bowlt az Egyesült Államokban. A profi amerikaifutball-bajnokság nagydöntőjében az idén a címvédő Seattle Seahawks csap össze a New England Patriotsszal.

Az átlagos jegyárak 4-5 ezer dollárba kerültek. A félidei műsorban ezúttal Katy Perry és Lenny Kravitz lép fel. A világ egyik legnézettebb sporteseménye alatt egy félperces reklámért 4,5 millió dollárt kell kifizetni, a döntőt 48 országban élőben közvetítik. A meccsre 5300 magánrepülőgép érkezését várják. Előzetes számítások szerint a rendező város és a környék 500 millió dollárt profitálhat a Super Bowlból.

Óriási lehetőség van előttünk, nem sokan védték meg eddig a bajnoki címüket. Hatalmas dolog a csapat számára, hogy idén is bejutottunk a Super Bowlba. Alig várjuk a mérkőzést, hogy bebizonyíthassuk, nem véletlenül vagyunk itt, és hogy éljünk a címvédés lehetőségével” – nyilatkozta korábban Russel Wilson, a Seattle Seahawks játékosa.

Mint beszámoltunk róla, legutóbb éppen a Seahawks hétvégi ellenfelének, a New England Patriotsnak sikerült a címvédés – tíz éve. Mégsem emiatt beszélnek most a csapatról. A gyanú szerint a Patriots a főcsoportdöntőben leeresztett labdákkal próbált előnyhöz jutni az Indianapolis Colts ellen. Állítólag videofelvételek bizonyítják, hogy a csapat kellékese a bírók által ellenőrzött labdákat a meccs előtt a vécében leeresztette. Az ilyen labdákat könnyebben fogja meg az irányító. A csapat tulajdonosa, Robert Kraft védelmébe vette klubját.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!