2024. 04. 28. Vasárnap Valéria napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Európai Híradó 12:30

Sport

Mi lesz veled egri foci?

Hónapok óta csúszó fizetések, sztrájkoló labdarúgók. Az egri labdarúgócsapat végül kiállt a Pécs elleni hétvégi bajnoki mérkőzésre, de még korántsem biztos, hogy a hevesiek be is fejezik az idei szezont.

Szokatlanul kezdődött a múlt hét az élvonal újoncának. Az Eger játékosai hétfőn még mozogtak egy kicsit, kedden viszont már nem tréningeztek. „Figyelemfelkeltésként nem fogunk tréningezni. Holnap nem tudnánk, mert nem tudunk bejönni a pályára, mert május elseje lesz. Egyelőre ez van, a hétvégi mérkőzésről majd meglátjuk, mi lesz” – mondta Balog Zsolt az egriek csapatkapitánya.

Az egri ügyvezető azt mondja: ha nem lett volna kötelező a pályavilágítás kiépítése, a megspórolt pénzből gond nélkül végig tudták volna játszani a szezont. Így azonban a bajnokság vége előtt 5 fordulóval már nemhogy kiürült a kassza, több milliós mínuszban vannak. „A januári bérek már az előző főtámogatónk által nem lettek kifizetve, ezt húzta a klub maga után. Volt néhány egyéb tétel is, de összességében, ami miatt kilátástalan helyzetbe kerültünk, ezek a mostani bér elmaradások, amelyek nem magyarázhatók” – nyilatkozta Kocsis Zoltán az Egri FC ügyvezető-kisebbségi tulajdonosa. Kocsis Zoltán nem is magyarázkodik. Fizetni akar, de nincs miből. Az ügyvezető azt mondja: legalább 90 millió forintra lenne szükségük ahhoz, hogy rendezzék az adósságokat és hiány nélkül befejezzék a szezont. Az egriek jelenleg 15 pontjukkal sereghajtók az élvonalban.


Részleteket a Hír Televízió Stopperben című műsorában láthatnak hétfő este 19.30-tól, ahol megszólal – többek között – az egri alpolgármester, illetve interjút láthatnak a világbajnok magyar curling-vegyespárossal, ugyanis bemutatták a sportág szabályait is.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Orbán Viktor fővárosi fejlesztésekről tárgyalt

Orbán Viktor fővárosi fejlesztésekről tárgyalt

Budapesten több helyszínen tájékozódott és tárgyalt Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke a főváros helyzetéről, problémáiról, fejlesztésekről - olvasható Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetőjének az MTI-hez eljuttatott hétvégi kampányösszefoglalójában.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!