2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Sport

Megvan, ki lesz a Kisvárda új edzője

Dajka László veszi át a labdarúgó OTP Bank Ligában újonc Kisvárda szakmai munkájának irányítását a szombaton megrendezendő, Ferencváros elleni bajnoki összecsapást követően.

  • Megvan, ki lesz a Kisvárda új edzője

Révész Attila sportigazgató a klub honlapjának elárulta: szóbeli megállapodást kötöttek a szakemberrel, aki a helyszínen tekintette meg vasárnap az együttes újpesti bajnoki fellépését, a héten pedig megismerkedik a klub felépítésével. Hozzátette: fontos volt számukra, hogy az új edző a városhoz és a csapathoz is kötődjön.

Dajka László Kisvárdán járt gimnáziumba és felnőtt futballistaként itt mutatkozott be a csapatban - mondta Révész. A sportvezető szerint az utód kiválasztásánál az is fontos volt, hogy edzői karrierje során már az utánpótlásban is szerzett tapasztalatot. Utóbbi esetükben azért lényeges, mert Dajka a kisvárdai akadémiával kapcsolatban is kap szakmai feladatokat.

A Kisvárda Kondás Elemér vezetésével jutott fel a másodosztályból, de a címvédő MOL Vidi FC-től és a Budapest Honvédtól elszenvedett egyaránt 4-0-s vereség után múlt hétfőn távozott. Az együttest ideiglenesen a korábbi tréner segítői, Erős Gábor és Kocsis János irányítják, vasárnap aztán a harmadik vereségét is elszenvedte a Kisvárda, amely az Újpest vendégeként kapott ki 1-0-ra, és a mezőny egyetlen pont nélküli csapataként sereghajtó az NB I-ben.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!