2021. 11. 30. Kedd András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Sport

Meggyújtották a téli olimpia lángját

Ezúttal is a nap sugarait használták a láng meggyújtásához Héra templomában, az ókori játékok bölcsőjében. A görögországi Olümpiában a koronavírusjárvány miatt nézők nélkül lobbant fel az olimpiai láng. Az eseményen Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnöke mellett a görög és a kínai ötkarikás testület képviselői, valamint akkreditált újságírók lehettek jelen. A NOB-elnök úgy fogalmazott, hogy a járvány miatt még mindig nehéz időszakban a pekingi téli olimpia újabb lehetőséget teremt arra, hogy a világ népei a béke, a barátság és a szolidaritás jegyében találkozzanak. A lángot három futó viszi majd fel Athénban az Akropoliszra, ahol az éjszaka folyamán őrzik. A kínai szervezők aztán kedden veszik át a Panathinaikó Stadionban. A téli ötkarikás játékokat 2022. február 4-e és 20-a között rendezik, és Peking lesz az első olyan város, amely téli és nyári olimpiának is otthont adhat.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Lionel Messi kapta az Aranylabdát

Hétfőn este kiosztották a nemzetközi labdarúgás legnagyobb egyéni elismerését. A PSG argentin világsztárja, Lionel Messi kapta meg az Aranylabdát, immár hetedszer.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!