2024. 06. 18. Kedd Arnold, Levente napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:00

Sport

Megdönthetik Király Gábor rekodját

Nem bánja ha megdöntik a rekordját, de azért szóljanak neki és újra edzésbe áll, mondta viccesen Király a Magyar Nemzetnek.

  • Megdönthetik Király Gábor rekodját

Király Gábor 40 éves és 86 napos volt, amikor a 2016-os Eb nyolcaddöntőjében többek között egy óriási védést is bemutatott Kevin De Bruyne lövésénél, ám végül az elfáradó magyar válogatott 4-0-ra kikapott Belgiumtól. Ezzel a mai napig a szürke mackóalsójáról is ismert szombathelyi kapuslegenda tartja az Európa-bajnokság történetének pályára lépési korrekordját, ami hamarosan megdőlhet, ugyanis a portugálok elnyűhetetlen középső védője, a Real Madrid korábbi szigorú sztárja, Pepe már 41 is elmúlt, és a Portóból még mindig ott van a válogatottban.

– Szokták mondani, hogy a rekordok azért vannak, hogy megdöntsék őket. Szóljanak, és edzésbe állok, hátha a következő Eb-re még odaférek! – reagált poénosan Király Gábor lapunknak arra, hogy veszélyben van az Eb-rekordja. – Ez csak vicc persze, fizikailag már nem biztos, hogy bírnám azt a terhelést. Örülök, hogy be tudtam kerülni az Európa-bajnokság történetébe ezzel a rekorddal, de ha valaki megdönti, annak az nem egy ajándék lesz, hanem keményen megdolgozott érte, ebben biztos vagyok.

A teljes cikket a Magyar Nemzet oldalán olvashatják, IDE KATTINTVA!

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!