2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Sport

Magyar összecsapás a Bundesligában

Magyar összecsapás lesz a német labdarúgó-bajnokság tizedik fordulójában: a Gulácsi Pétert és Willi Orbánt foglalkoztató RB Leipzig Dárdai Pál csapatához, a Hertha BSC-hez látogat.

  • Magyar összecsapás a Bundesligában

A korábbi magyar szövetségi kapitány a mostani szezonban még veretlen csapatával a berlini Olimpia Stadionban, ahol három győzelem és egy döntetlen a mérlege. A lipcseiek idegenben egyelőre nem remekelnek, ugyanis öt mérkőzésen csak egyszer tudták begyűjteni a három pontot. A két csapat aktuális formáját nézve talán a döntetlenre van a legnagyobb esély, hiszen a Hertha legutóbbi három, míg a Leipzig elmúlt két bajnokiján is osztozkodott a pontokon.

Dárdai Pál úgy nyilatkozott, meg akarja lepni az ellenfelet:

Valamit máshogyan fogunk csinálni - fogalmazott konkrétumok nélkül. Hozzátette: a Dortmundban elért 2-2-es eredményt szeretnék megkoronázni.

Ez egy másik ellenfél, más játékstílussal. Nekünk is változtatnuk kell - mondta, jelezve, jó érzései vannak a Lipcse elleni találkozóval kapcsolatban.

A Szalai Ádámot foglalkoztató Hoffenheimre nem vár könnyű feladat, ugyanis ahhoz a Bayer Leverkusenhez látogat, amely a legutóbbi fordulóban 6-2-re ütötte ki idegenben a negyedik helyen álló Werder Brement, majd szerdán a Német Kupában 5-0-ra a jelenleg harmadik Borussia Mönchengladbachot. A magyar válogatott csatárt a Német Kupában rosszullét miatt le kellett cserélni, a Hoffenheim pedig éppen a Gulácsiékkal szemben búcsúzott a 32 között. A listavezető Borussia Dortmund a Wolfsburghoz látogat, míg a címvédő Bayern München a Freiburgot fogadja.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!