2022. 08. 14. Vasárnap Marcell napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Globál 09:10

Sport

Lovas világkupát rendeznek a hétvégén

Szombaton és vasárnap újra lovas világkupát rendeznek Budapesten a Papp László Sportarénában.

A versenyprogram mellett a nézők idén pónigaloppot, lovastornát, szabadidomítást és lovas színházi show-t is láthatnak az Arénában. A megmérettetésen idén is a nemzetközi mezőny legjobb fogathajtói és díjugratói állnak rajthoz. A budapesti világkupa-forduló összdíjazása pedig mintegy 60 ezer euró lesz.

– Nagyon komoly mezőny jött össze Budapestre. Elmondhatom, hogy a németek két kiválósága: von Stein és Sandmann fog rajthoz állni. Hollandiából úgyszintén: Chardon és Koos de Ronde fog rajthoz állni. Magyarországot pedig három hajtó fogja képviselni: Dobrovitz József, ifj. Dobrovitz József és Osztertág Márk – mondta Mondok József, a Magyar Lovas Szövetség alelnöke.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!