2022. 05. 29. Vasárnap Magdolna napja
Következik:

Vezércikk - Olvasunk a sorok között 05:00

Sport

Lázár Vilmos: Ez egy igazi lovas ünnep

Stratégiai partnerségi megállapodást kötött a Földművelésügyi Minisztérium és a Magyar Lovas Szövetség.

A dokumentumot Nagy István parlamenti államtitkár és Lázár Vilmos írta alá. A megállapodást a Lovas Világkupán jelentették be. A Papp László Sportarénában a kétnapos eseményen show-műsorokat valamint díjugrató és négyesfogat-hajtó világkupa-fordulót rendeznek.

– A lovas világkupa évek óta az egyik legjelentősebb versenyünk, egy igazi lovas ünnep, amit itt láthatunk. És mindenféleképpen meg kell említeni, hogy az a csapat, amelyik szervezi már évek óta, hatalmas nagy erőfeszítést tesz annak érdekében, hogy megfelelően mutassuk be a közönség számára, mit is jelent a lovassport. Mit jelent a lótenyésztés, mit jelent, hogy a fiatalok felé fordítjuk magát a rendezvényt és a lovassportot. És ahogy az ember beleszippant itt a légkörbe, abszolút érezhető és kézzel fogható. Én bízom benne, hogy ez így fog menni a verseny végéig – mondta a Magyar Lovas Szövetség elnöke.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!