2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Sport

Labdarúgó NB I: Az éllovas Ferencváros nyerte a Fehérvár elleni rangadót

Az éllovas Ferencváros 1-0-ra legyőzte a vendég MOL Fehérvárt a labdarúgó OTP Bank Liga 21. fordulójának rangadóján szombaton, így nagy lépést tett a címvédés felé.

  • Labdarúgó NB I: Az éllovas Ferencváros nyerte a Fehérvár elleni rangadót

 

OTP Bank Liga, 21. forduló:

Ferencvárosi TC-MOL Fehérvár FC 1-0 (0-0)

Nagy iramban kezdődött a találkozó, melyen tíz perc elteltével került mezőnyfölénybe a hazai együttes. A Fehérvár beszorult a saját térfelére, ritkán tudott támadást vezetni, és akkor is alig lépte át a felezővonalat. Eközben a Ferencváros a lendületes - és kapufáig is jutó - Nguen, valamint a nagy kedvvel játszó Isael vezetésével állandó veszélyt jelentett és több helyzetet dolgozott ki. Kovácsiknak végig koncentrálnia kellett, háromszor pedig bravúrral avatkozott játékba a vendégek kapusa.

A szünet után gyorsan vezetéshez jutott a házigazda csapat - remek akció lezárásaként Zubkov a Juhász blokkjáról lecsorgó labdát két lépésről vágta a kapuba -, ennek eredményeként bátrabb játékot vállaltak fel a vendégek, és kijöttek a szorításból. A folytatás küzdelmes mezőnyjátékot hozott, mindkét oldalon sok szabálytalansággal. A Fehérvárnak is volt bő 15 perce, amikor irányította a játékot, de a kapura nem jelentett veszélyt. A hajrában Varga Roland harcolt ki büntetőt - a szabálytalankodó Elek Ákost második sárga lappal kiállították -, de Isael tizenegyesét Kovácsik kivédte.

A két együttes a 100. bajnoki mérkőzését játszotta, a Ferencváros - 28 döntetlen és 26 vereség mellett - a 46. győzelmét aratta. A bajnokságban a Ferencváros veretlenségi sorozata 17 meccse tart, pályaválasztóként pedig 47 találkozón nem talált legyőzőre. A Fehérvár a bajnokságban először kapott ki vendégként a mostani idényben.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!