2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Sport

Krizsán Xénia hetedik lett a hétpróbában a berlini Eb-n

  • Krizsán Xénia hetedik lett a hétpróbában a berlini Eb-n

Krizsán Xénia hetedik helyen végzett hétpróbában a berlini atlétikai Európa-bajnokság pénteki napján. A tizedik helyről vágott neki az utolsó számnak. Futamában azonnal az élre állt, s végig vezetve 2:07.61 perccel lett első alig elmaradva 2:07.17 perces egyéni csúcsától. Ezzel 1000 pontot szerzett, s megnyerte a számot. Egyben a hetedik helyre lépett előre. Az aranyérmet az olimpiai és világbajnok belga Nafissatou Thiam szerezte meg.

Zsivoczky-Farkas Györgyi lábsérülése miatt nem indult el 800 méteren.

A hétpróbát 36-an kezdték, de 22-en fejezték be. A kiesők mellett a németek két versenyzője, Louisa Grauvogel – aki hetedik helyen állt hat szám után – és Mareike Arndt (12.) sem tudott rajthoz állni 800 méteren. A két többpróbázó ugyanis autóbalesetet szenvedett, amikor a délelőtti program után a csapathotelbe tartottak. Egyikük sérülése sem súlyos, de megfigyelésre kórházba szállították őket.

Hétpróba, Európa-bajnok:
Nafissatou Thiam (Belgium) 6814 pont
2. Katarina Johnson-Thompson (Nagy-Britannia) 6759
3. Carolin Scha:fer (Németország) 6602
7. Krizsán Xénia 6367
Zsivoczky-Farkas Györgyi sérülés miatt feladta.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!