2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Sport

Közönségszórakoztató játékkal lett szuper a Real

A Real Madrid nyerte a labdarúgó Európai Szuperkupát. A cardiffi találkozón a Bajnokok Ligája-győztes csapat Cristiano Ronaldo két góljával nyert az Európa-liga-győztes Sevilla ellen.

Volt edzőjétől vehette át a mérkőzés legjobbjának járó díjat Cristiano Ronaldo. „Általában a mérkőzéseken, kupadöntőkben vagy nagy meccseken mindig nehéz kiválasztani a legjobbat. Olyan sok jó játékos van a pályán, de Cristiano megkönnyítette most nekem” – mondta Sir Alex Ferguson, Ronaldo egykori manchesteri edzője.

Ronaldo köszönetet mondott Sir Alex Fergusonnak. „Sokat jelent ez nekem, mert Ő volt az edzőm, aki nagyon sok dolgot tanított meg nekem, amikor én 18 évesen a Manchesterhez kerültem, ezt nagyra értékelem, és köszönettel tartozom neki, és köszönöm ezt a trófeát is. A másik dolog: hogy mit mondtam Betónak, a Sevilla kapusának a meccs végén? Nem mondtam semmi különöset, mi csak magánéleti dolgokról beszéltünk, mert Beto nagyon jó barátom és fantasztikus csapattárs. Szóval azt gondolom, két gólt lőttem neki és győztem, ez igazságos győzelem volt” – nyilatkozta a meccs után a portugál aranylabdás.

A Real Madrid edzője Ronaldót méltatta, de elégedett volt az új játékosokkal is. „A csapat jól játszott, különösen ha figyelembe vesszük, hogy nem tudtunk sokat készülni együtt a meccsre, de végig mi irányítottuk a játékot. Tony Kroos nagyon jól játszott, probléma nélkül, Jamesnek több gondja volt az első félidőben, mint Kroosnak, de a második félidőben már ugyanolyan jól játszott, mint Kroos” – értékelte csapata teljesítményét Carlo Ancelotti.

A német világbajnok is örül a jó debütálásnak. „Nagyon-nagyon jól érzem magam. Boldog vagyok, hogy itt lehetek, a többiek is boldogok, hogy itt vagyok, legalábbis ez az érzésem” – mondta Toni Kroos.

A Real walesi labdarúgója pedig örül, hogy hazai közönség előtt játszhatott. „Ez egy különleges este volt számomra, ez nyilvánvaló, hiszen a szülővárosomban játszhattam a Szuperkupáért. Nem hiszem, hogy ez valaha még egyszer megtörténhet, nagyon jó érzés, örülök, hogy győztünk” – mondta Gareth Bale.

A Real Madrid 2002 után másodszor nyerte meg az Európai Szuperkupát.

A Real játékosai ünneplik a kupagyőzelmet
A Real játékosai ünneplik a kupagyőzelmet
Fotó: AFP

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!