2024. 04. 13. Szombat Ida napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Szerelmes biciklisták 19:10

Sport

Kozák Danuta és Szabó Gabriella sem úgy volt öltözve

A londoni olimpián érmet szerző kajakozók is versenyeztek egyet a II. Kajak-ergométeres és Medencés Sárkányhajó Kupán. Bár Kozák Danuta és Szabó Gabriella sem volt kajakozáshoz öltözve, de vállalták a versenyt az ifjúsági korú kihívókkal. A férfiak futama viszont nagy csatát hozott, még Storcz Botond és Hüttner Csaba is megküzdött a londoni hősökkel.

Autogramosztásból nem volt hiány a II. Kajak-ergométeres és Medencés Sárkányhajó Kupán, több olimpiai bajnok is itt kezdte meg az új idényt. A négy londoni hős, az aranyérmes Kökény Roland és Dombi Rudolf, valamint a négyesben ezüstöt szerző Paumann Dániel és Kulifai Tamás mellett a szövetségi kapitány Storcz Botond és az egykori világbajnok kenus, Hüttner Csaba is indult a versenyen.. A sztárfutamot végül Kökény Roland nyerte, aki bevallotta, hogy a tanmedencézést jobban szereti.

London olimpiai bajnoka egy csobbanással bizonyította, hogy hiányzott neki a víz, vele tartott az ezúttal másodikként célba érő Dombi Rudolf is. A nőknél ifjúsági korú versenyzők hívták ki egy 500 méteres futamra a kétszeres olimpiai bajnok Kozák Danutát, valamint a négyesben olimpiai aranyérmes Szabó Gabriellát. A bajnokok, bár farmerban lapátoltak, nem adták könnyen magukat.

A női 500 méteres ergométeres döntőt a KSI versenyzője, Váczai Enikő nyerte, a férfiak 1000 méteres fináléjában pedig a szerb Alexander Alekszics győzött. A medencés sárkányhajó kupát a kanizsaiak nyerték a szegedi csapat előtt.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szélesvásznú történelem – Szerelmes biciklisták + videó

Szélesvásznú történelem – Szerelmes biciklisták + videó

Az adásban az 1965-ben készült, Bacsó Péter által rendezett Szerelmes biciklisták című magyar filmről, a 60-as évekről, a 60-as évekbeli Balatonról, az akkor fiatal színésznemzedékről volt szó többek között. Az adás vendége a film egyik szereplője, Szerednyey Béla színművész volt. A műsor vezette: Zavaros Eszter és Csatári Bence.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!