2024. 09. 11. Szerda Teodóra napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Komment 17:50

Sport

Kovács Koko István: A hivatalos vizsgálat, illetve a tudomány mai állása szerint Imane Helif nem számít nőnek + videó

Régi vágyunk volt már, hogy Kovács Koko Istvánt az ökölvívás jelenlegei legnagyobb élő legendáját, aki Atlantában olimpai bajnok lett, Münchenben pedig profi világbajnok vendégül láthassuk. Nos, végre megtörtént és éltünk a lehetőséggel! Így írt a Pestisrácok.hu.

  • Kovács Koko István: A hivatalos vizsgálat, illetve a tudomány mai állása szerint Imane Helif nem számít nőnek + videó

Vágatlan dupla adást rögzített a Pestisrácok az egykori népszerű bajnokkal, Kovács Koko Istvánnal. Lehet sokak szerint túlzás, de hazánkban a kétezres évek eleje óta nem volt akkora sztár, mint Koko. Ezt bátran kijelenthetjük, hiszen amikor profi mérkőzéseit vívta, gyakorlatilag korosztálytól függetlenül mindenki nézte az élő televíziós közvetítéseket. Később a WBO szövetségnél lett alelnök, ami tisztséget mind a mai napig betölti. Napjainkban pedig négyrészes dokumentumfilmet forgattak a pályafutásáról, amit hamarosan bemutatnak. Párizsban az Olimpián pedig ismét fókuszba került a bunyó, csak éppen nem úgy, ahogyan azt vártuk. Úgyhogy, volt miről kérdezni az egykori bajnokot.

Teljes adás:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Szoboszlai: büszke vagyok a csapatra

Szoboszlai: büszke vagyok a csapatra

Szoboszlai Dominik, a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya azt mondta, büszke az együttesre és a társaira, mert olyan választ tudtak adni a németektől szombaton elszenvedett 5-0-s vereségre, amire ő maga is számított.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!