2024. 09. 19. Csütörtök Vilhelmina napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napindító 07:30

Sport

Kórházba került a Szajna vizében úszó Fábián Bettina

Kórházba kellett szállítani az olimpiai ötödik helyezett Fábián Bettinát, miután pár nappal ezelőtt a nyílt vízi úszók 10 km-es versenyében a Szajnában úszott. Azonban nem egyedi eset az övé, többen is rosszul lettek azok közül, akik Párizs központjában átszelő folyóban úsztak.

  • Kórházba került a Szajna vizében úszó Fábián Bettina

Szombat hajnalban kórházba kellett szállítani Fábián Bettinát, aki csütörtökön ötödik helyen végett a nyíltvízi úszók Szajnában rendezett versenyében a párizsi olimpián, írja az MTI.

A 19 éves versenyző a közösségi médiában számolt be arról, hogy éjszaka hányt és be is lázasodott, vélhetően a folyóban "nyelt be" valamit, ami miatt infúziós kezelést kapott.

Fábián megjegyezte, több versenytársa hasonló problémákkal küzdött, köztük a németek kiválósága, Leonie Beck is.

A fiatal magyar versenyző ugyanakkor már jobban van és jelenleg Magyarországra tart. Ő volt az, aki a Szajnában való úszása után egy pálinkával fertőtlenített.

A magyar nyíltvízi úszók kiválóan szerepeltek az olimpia előtt és alatt is a szennyezettsége miatt jelentős beszédtémát szolgáltató Szajnában, Fábián ötödik helye után pénteken Rasovszky Kristóf arany-, Betlehem Dávid pedig bronzérmet szerzett a 10 kilométeres versenyben.

A tervek szerint az olimpiai bajnok szombaton a repülőtérről egyenesen a Kopaszi-gátra, a magyar csapat Kopaszi Kertben lévő szurkolói zónájába megy, ahol a szurkolókkal és a média képviselőivel is találkozik, várhatóan 16.00 és 16.30 között.

 Forrás: Világgazdaság

Fotó: MTI / Czegléd Zsolt

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!