2024. 06. 16. Vasárnap Jusztin napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Poltikai hobbista 03:00

Sport

Konzulok segítik a dublini és a rigai mérkőzésen a szurkolókat

A Fradi Dublinban, a Kecskeméti TE pedig Rigában játszik csütörtökön mérkőzést az Európa Konferencia-liga második selejtezőkörében; mindkét helyszínen konzulok segítik a szurkolókat - tudatta a külgazdasági és külügyminiszter a Facebookon.

  • Konzulok segítik a dublini és a rigai mérkőzésen a szurkolókat

Szijjártó Péter azt írta a közösségi oldalán, hogy a már megszokott módon, a konzulok csütörtökön is a helyükön vannak, minden segítséget megadnak a két meccsre látogató magyar szurkolóknak.

Az este 8 órakor kezdődő Shamrock Rovers-Ferencváros mérkőzés helyszínén tartózkodó több mint 35 magyar szurkolót két konzul segíti majd, akiktől a +353 879676602-es telefonszámon tudnak segítséget kérni a helyszínen tartózkodó magyarok.

A szintén este 8-as, Riga FC-Kecskeméti TE mérkőzésre utazó 40 magyar állampolgár a +371 27292480-as telefonszámon tud szükség esetén segítséget kérni nagykövetségi munkatársaktól - írta a miniszter.

Borítókép: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szélesvásznú történelem: Szindbád + videó

Szélesvásznú történelem: Szindbád + videó

A Krúdy Gyula klasszikusát feldolgozó, 1971-ben készült Szindbád című magyar drámában a főbb szerepeket Latinovits Zoltán és Dajka Margit alakította. Az adásban Zavaros Eszter és Csatári Bence műsorvezetők a filmről Tóth Auguszta színművésszel és Berettyán Sándor színművésszel beszélgetett.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!