2024. 06. 17. Hétfő Laura, Alida napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Híradó 15:00

Sport

Könnygázzal fújtak le egy kislányt a Fradi-meccs után

Az FTC tájékoztatást kért a rendőrségtől a bajnoki meccs után könnygázzal lefújt kislány ügyében. Az országos rendőrfőkapitány vizsgálatot rendelt el.

A Ferencvárosi Torna Club értesülései szerint a DVSC–Fradi NB1-es bajnoki meccs után eddig ismeretlen okokból a rendőrök több szurkolójukat, köztük egy 9 éves kislányt lefújtak könnygázzal. Az egyik legnagyobb közösségi oldalra azóta felkerült egy videó is, amin az látható, ahogy a kislány rosszul lesz és édesanyja ölbe veszi. A Ferencvárosi Torna Club bekérte saját biztonsági szolgálata beszámolóját is az üggyel kapcsolatban.

A klub sajnálatát fejezte ki a történtek miatt és támogatásáról biztosította az érintett kislányt és családját.

– Rendbontás történt, amelynek eredményeképp olyan helyzet alakult ki, hogy rendőri bevetésre került sor. Az egyenruhások az akció során könnygázt alkalmaztak. Az országos rendőrfőkapitány vizsgálatot rendelt el az ügyben, ennek eredményét szerdán vagy csütörtökön ismeri meg, ezt követően jut el hozzám – jelentette ki Pintér Sándor belügyminiszter.

A kislány nem fél a rendőröktől

Az édesanya a Facebookon úgy tájékoztatott, hogy a kislány „jobban van, igaz a hányinger és a szempirosodás meglesz még napokig, az orvos szerint a gyerekeknél sokkal nagyobb az irritáció.” Arra a kérdésre, hogy ezen események fényében nem vette-e el a kedvüket a győri utazás (a Ferencváros következő mérkőzését Győrben játssza a Kaposvári Rákóczi ellen – a szerk.), az édesanya azt válaszolta, hogy „nem, nem vette el, sőt megyünk Győrbe, mert azt mondta: »Anya, én akkor is megyek, és nem félek a rendőrbácsiktól...«”

Helyszíni beszámolók szerint a zöld-fehér szimpatizánsok a debreceniek által biztosított városi buszok mellett ünnepelték a sikert, amikor a rendőrök könnygázt fújtak a tömegbe.

A mérkőzést egyébként a Ferencváros nyerte 3–2-re, ezzel 11 év után ismét három ponttal távozott Debrecenből.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!