2024. 04. 18. Csütörtök Andrea, Ilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Sport

Kölcsönadta a BL-döntőn blamázó kapusát a Liverpool

A Liverpool FC kölcsönadta német kapusát, Loris Kariust a török Besiktas labdarúgócsapatának.

  • Kölcsönadta a BL-döntőn blamázó kapusát a Liverpool

Az angol klub honlapjának szombati beszámolója szerint a játékos a következő két idényt tölti az isztambuli klubnál. Brit sajtóhírek szerint a Besiktas 2,2 millió fontot (792 millió forint) fizet az angoloknak, 2020-ban pedig - bizonyos feltételek teljesülése esetén - köteles lesz 7,25 fontért (2,6 milliárd forint) végleg megvásárolni a játékjogát.

Karius 2016-ban a Mainz csapatától került Liverpoolba, ahol 49 mérkőzésen védett. Május 26-án, a Real Madriddal szemben 3-1-re elveszített Bajnokok Ligája-döntőben egy kidobásnál Karim Benzema lábát találta el, onnan a labda a kapuba pattant, majd a hajrában Gareth Bale nem túl veszélyes kísérletét "védte be". Utóbb klinikai vizsgálatok alapján kiderült, hogy agyrázkódás miatt kaphatta a két potyagólt, ugyanis Sergio Ramos egy beívelésnél könyökkel eltalálta a fejét.

Jürgen Klopp vezetőedző korábban tagadta, hogy Karius hibái miatt szerződtették a brazil Alisson Beckert, most pedig kijelentette, szó sincs arról, hogy kirúgták volna honfitársát.

Ez normális dolog a labdarúgásban. Nem kirúgás, csak egy változás. Nincs semmi probléma, ilyen a futball - mondta.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!