2024. 09. 28. Szombat Vencel napja
Jelenleg a TV-ben:

Ottó

Következik:

Híradó 19:00

Sport

Kiderült, amit eddig csak sejtettünk Szoboszlai Dominikról

Marco Rossi megerősíttette, amit eddig csak gyanítani lehetett: Szoboszlai Dominik nem teljesen egészséges, sérülten játszik az Eb-n. A szövetségi kapitány szerint nincs magyar válogatott Szoboszlai nélkül.

  • Kiderült, amit eddig csak sejtettünk Szoboszlai Dominikról

Az Eb előtti utolsó felkészülési meccsen Izrael ellen úgy jött le a pályáról Szoboszlai, hogy bekötözték a combját. Utólag azt mondta, nincs gond, csak beállt a lába, de az Európa-bajnokságon már a Svájc és a Németország elleni meccseken is az érződött, mintha nem önmaga lenne a pályán. A megszokottnál kevesebbet futott, kevesebbet vállalkozott, nem játszotta be úgy a pályát széltében és hosszában, ahogy megszokhattuk tőle.

A németek elleni meccs után edzéseket hagyott ki, s bár a hivatalos kommunikáció szerint nem volt baja, csak regenerálódott, a skótok elleni meccsen még látványosabb volt, hogy nem tud teljes erőbedobással játszani. A mérkőzés után tartott sajtótájékoztatón Marco Rossi szövetségi kapitány elismerte, hogy Szoboszlai gyakorlatilag sérülten játszik az Eb-n.

Marco Rossi: Szoboszlai nélkül nincs magyar válogatott

Szoboszlai nem teljesen fitt, izomfájdalmai vannak, a németek és a skótok elleni meccsek között edzéseket hagyott ki, kezeléseket kapott – árulta el Rossi. – Játszani akart, és Szoboszlai Dominik nélkül nincs magyar válogatott. Ugyan a meccs végén terveztem, hogy lecserélem, mert úgy tűnt, hogy elfáradt, de mégsem hoztam le, mert minden helyzetben veszélyes lehet a jelenléte a pályán.

Később maga az érintett, Szoboszlai is megszólalt az állapotáról a mérkőzés helyszínén: – Voltam már jobb állapotban is, fáj még a lábam. Két napot regenerációval töltöttem, remélem a következő meccsre jól leszek – fogalmazott.

A magyar válogatott három ponttal a harmadik helyen zárt az Eb A csoportjában, és az, hogy lesz-e következő meccs, immáron a többi csoport eredményeitől függ. 

A teljes cikket a Magyar Nemzet Online-on olvashatják. 

Fotó: Mirkó István

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Bodó bombagóljával nyert a Szeged

Bodó bombagóljával nyert a Szeged

A Szeged házigazdaként 33-32-re legyőzte csütörtökön a francia HBC Nantes csapatát a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!