2023. 03. 26. Vasárnap Emánuel napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Célpont 20:10

Sport

„Kicsit” több önkéntes jelentkezett

A szükséges létszámnál több mint százezerrel több, 200 ezer önkéntes jelentkezett a 2020-as tokiói nyári olimpiai és paralimpiai játékokra.

  • „Kicsit” több önkéntes jelentkezett

A szervezők csütörtöki közlése szerint a részvételi szándékukat jelzők 64 százaléka nő. Decemberben már 186 ezer segítőt regisztráltak, de végül egy hónappal meghosszabbították a határidőt a látássérült, illetve technikai problémák miatt lemaradt jelentkezők kedvéért.

Az online jelentkezés szeptemberben indult, az első eligazítások februárban kezdődnek, míg az általános felkészítés októberben rajtol.

A játékok zökkenőmentes lebonyolításához 80 ezer önkéntesre van szükség.

A felvett jelentkezők kapnak ruhát, biztosítást és napi ellátást, de az utazásról és a szállásról maguknak kell gondoskodniuk.

A tokiói nyári olimpiát 2020. július 24. és augusztus 9. között rendezik, míg a paralimpiára augusztus 25. és szeptember 6. között kerül sor.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Sajtóklub: Karácsony Gergely nem kertel

Sajtóklub: Karácsony Gergely nem kertel

Karácsony Gergely elégedett a saját népszerűségével, ezért büszkén vállalja újra a megmérettetést a főpolgármesteri székért. Megmosolyogtatja, vagy inkább feldühíti ez a magabiztosság a Sajtóklub újságíróit? Kiderül az adásból...

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Egymást püfölték a román ultrák Andorrában

Egymást püfölték a román ultrák Andorrában

Egymásnak estek a román szurkolók a lelátón .Az egyik ultracsoport tagjai az Andorra-Románia Európa-bajnoki selejtező-mérkőzés első perceiben kezdték püfölni egymást a stadion lelátóján.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!